Haberler

Fenerbahçe, Eduardo Luiz Abonízio De Souza'yı Da Renklerine Bağladı

Brezilya'nın Cruzeiro Kulübü, Edu Dracena'nın Fenerbahçe'ye Transferine Onay Verdi.

Brezilya`nın Cruzeiro Kulübü, Edu Dracena`nın Fenerbahçe`ye transferine onay verdi.

Kulüp başkanı, Edu Dracena`nın menajeri ve Fenerbahçe yönetimi arasında bugün anlaşma sağlandı. Dracena, Fenerbahçe ile 4 yıllık bir anlaşma imzalayacak. Kulübün internet sitesinde bugün yer alan habere göre kulüp, bu transferden 2,85 milyon Euro alacak.

Fenerbahçe`den bir bomba daha. Uruguaylı Lugano`yu alarak defansını güçlendiren sarı-lacivertliler şimdi de Edu`yu aldı. Luciano`nun sakatlığından dolayı defans hattında sorun yaşayan Fenerbahçe bu mevkie yeni bir Sambacı aldı. Cruzeiro da resmi Inrenet sitesinde bu transferi doğruladı. Sarı-lacivertliler bu transfer için 5,7 milyon Ç bonservis ödeyecek. Bu paranın yarısını Cruzeiro, diğer yarısını da ülkenin yasaları gereği Brezilya Hükümeti alacak. Edu Fenerbahçe`yle dört yıllık kontrat imzalayacak.

18/05/1981 tarihinde dünyaya gelen Edu, 1,87m. boyunda ve 80kg. ağırlığında. Defansın göbeğinde oynayan Edu 2002 yılında Olympiakos formasıyla kısa bir Avrupa tecrübesi yaşamış ancak umduğunu bulamayarak ülkesine dönmüştü. 2003 yılından beri Cruzeiro formasını giyen Edu, takımıyla 161 kez sahaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe`de eski takım arkadaşı Alex`le tekrar aynı takımın formasını giyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title