Haberler

Fenerbahçe Doğuş, Maccabi FOX Tel Aviv'i 87-73 Yendi

Güncelleme:

Turkish Airlines EuroLeague'in 27. maç döneminde temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, sahasında konuk ettiği İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv'i 87-73 mağlup etti.

Turkish Airlines EuroLeague'de çift maç haftasının ilk döneminde temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, sahasında konuk ettiği İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv'i 87-73 mağlup etti.

Maccabi FOX Tel Aviv, deplasmandaki karşılaşmaya etkili başlayan taraf oldu ve 4:28 kala 4-11 üstünlüğü yakaladı. Guduric'in dış atışlarıyla etkili olan temsilcimize DeShaun Thomas ile karşılık veren Maccabi, 2:38 kala da 10-17 üstün olan taraftı. Kalan bölümde Vesely ile etkili olan temsilcimizde Maccabi Tel Aviv, Norris Cole ile karşılık verdi ve ilk periyot 16-21 sona erdi.

İLK YARI SONUNDA FENERBAHÇE DOĞUŞ 9 SAYI FARK ATTI

İkinci çeyreğe Maccabi, Roll ve Tyus ile etkili başlasa da Sloukas ve Datome'nin basketleriyle temsilcimiz ilk 5 dakikalık bölümü 24-26 geçti. Sonrasında özellikle çaldığı toplarla etkili olan temsilcimiz Sloukas - Wanamaker ikilisiyle 3:42 kala 32-29 üstünlüğü yakaladı. Kalan bölümde özellikle Datome ile oldukça etkili olan temsilcimiz, ilk yarıyı 45-36 önde tamamladı.

Temsilcimizde Luigi Datome ilk yarıda 13 sayı üreterek sahanın en skorer ismi olurken Marko Guduric de 9 sayıyla oynadı. Maccabi Tel Aviv cephesinde ise DeShaun Thomas 10 sayıyla ilk yarının en etkili ismiydi.

Fenerbahçe Doğuş, üçüncü çeyreğin hemen başında farkı çift hanelere çıkarmayı başardı ve ilk 5 dakikalık bölümü de 61-47 üstün geçti. Kalan bölümde hücumda çok daha tempolu ve etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz üçüncü çeyreği 74-56 önde tamamladı.

Son çeyreğe Maccabi Tel Aviv etkili başladı ve farkı azaltarak 3:37 kala skoru 79-67'ye getirdi. Kalan bölümde rakibinin farkı daha da azaltmasına izin vermeyen temsilcimiz karşılaşmadan 87-73 galip ayrıldı.

FENERBAHÇE DOĞUŞ 1 MAÇK ESKİĞİ BULUNAN OLYMPIACOS2U GERİDE BIRAKTI

Bu sonuçla temsilcimiz 27. maçında 19. galibiyetini elde etti ve 1 maç eksiği bulunan Olympiacos'un önüne geçerek ikinci sıraya yükseldi. Maccabi FOX Tel Aviv ise 13 galibiyette kalırken 14. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Doğuş'ta Marko Guduric 23 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Luigi Datome 16, Kostas Sloukas 12, Jan Vesely 11 sayıyla oynadı.

Maccabi FOX Tel Aviv'de eski Fenerbahçeli Pierre Jackson 13 sayıyla en skorer isim olurken DeShaun Thomas, Jonah Bolden 12'şer sayıyla maçı tamamladılar.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Maccabi Tel Aviv Fenerbahçe İsrail Doğuş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title