Haberler

Fenerbahçe Derbiye Hazır

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Yarın Beşiktaş ile Yapacağı Derbi Maçın Hazırlıklarını Tamamladı.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, bu akşam teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde 1,5 saat süreyle çalıştı. Daum, antrenman öncesi oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, ''Herkes burada. Eksiğimiz yok. Lugano'ya da 'Hoş geldin' diyoruz. Ayrıca Lugano'yu, Dünya Kupası'na gittiği ve ülkesinin takımına yaptığı katkılardan dolayı tebrik ediyoruz'' dedi.

Daha sonra antrenör Roland Koch, motivasyon konuşmasını yaptı ve oyunculara ''Derbiye hazır mısınız?'' diye sordu. Futbolcular, bu soruya bir ağızdan ''Hazırız''karşılığını verdi.

Bu arada, Özer Hurmacı'nın 23. doğum günü kutlaması da yapıldı.

Fenerbahçeli futbolcular, koşuyla başladıkları antrenmanda ise daha sonra istasyon çalışması, dar alanda top kapma ve pas çalışmaları ile taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda, İstanbul'a bugün dönen Uruguaylı Lugano, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Fenerbahçeli futbolcular, antrenmanın ardından Beşiktaş maçı için tesislerde kampa alındı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title