Haberler

Fenerbahçe, derbide Galatasaray'a konuk oluyor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak derbide yarın Galatasaray'a konuk olacak.

Türk Telekom Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligin geride kalan 5 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 10 puan topladı. Yaptığı maçlarda 11 kez fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 6 gol gördü.

Rodrigues sakat

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Garry Rodrigues, yarın eski takımı Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Rodrigues, sarı-lacivertli takımın geçen hafta MKE Ankaragücü ile yaptığı mücadelenin ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Sarı-lacivertli takımla antrenmanlara katılmaya başlayan Hasan Ali Kaldırım ve Mauricio Isla'nın yanı sıra özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Victor Moses'ın da hazır olmadıkları gerekçesiyle Galatasaray mücadelesinde forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe'de derbi maç öncesi cezalı futbolcu ise bulunmuyor.

Tolga Ciğerci eski takımına karşı

Geçen sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Tolga Ciğerci, görev verilmesi durumunda ilk kez eski takımına karşı mücadele edecek.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle geçtiğimiz sezon hiçbir resmi maçta forma giyemeyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, teknik direktör Ersun Yanal'ın şans vermesi halinde Galatasaray'a karşı sahadaki yerini alacak.

Tolga, bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 5 maçta bir kez fileleri havalandırdı.

Türk Telekom Stadı'nda 4 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe, Galatasaray ile deplasmanda oynadığı son 4 lig maçında mağlubiyet yaşamadı.

Galatasaray'a karşı dış sahadaki son mağlubiyetini 18 Ekim 2014'te 2-1'lik skorla yaşayan sarı-lacivertli takım, daha sonra rakibiyle Türk Telekom Stadı'nda yaptığı 4 müsabakada 1 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı.

Biletlere yoğun ilgi

Fenerbahçeli taraftarlar, derbi maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Türk Telekom Stadı'nda sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan 2 bin 481 bilet, kısa sürede tükendi.

Muhtemel 11'i

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Galatasaray derbisinde şu 11'e görev vermesi bekleniyor:

Altay Bayındır, Ozan Tufan, Zanka, Jailson, Dirar, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu, Deniz Türüç, Kruse, Tolga Ciğerci ve Vedat Muric.

Kaynak: AA / Spor

Türk Telekom Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title