Haberler

Fenerbahçe Derbi Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Asbaşkanlardan Ali Yıldırım ve Önder Fırat,Can Bartu Tesislerine gelerek antrenmanı izledi.

Fenerbahçe'yi antrenmanda yalnız bırakmayan çok sayıda sarı lacivertli taraftarlar da tesislere gelerek, teknik heyet ve oyunculara destek verdi. Oyunculara baklava ikram eden taraftarlar, meşaleler yaktı ve uzun süre de tezahüratlarda bulundu.

Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde saat 18.00'de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, yapılan pas organizasyonlarının ardından gerçekleştirilen taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Can Bartu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title