Haberler

    Fenerbahçe'den Trabzonspor'a farklı 11! Plan hazır...

    Güncelleme:

    Sezonun kalan kısmında en büyük hedefi, Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşıp Avrupa Ligi'nde direkt gruplara kalmak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Tahir Karapınar, Trabzonspor karşısında ilk 11'de değişikliğe gidecek.

    Sezonun kalan kısmında en büyük hedefi, Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşıp Avrupa Ligi'nde direkt gruplara kalmak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Tahir Karapınar, Trabzonspor karşısında ilk 11'de değişikliğe gidecek.

    Kırmızı kart cezalısı Ozan Tufan'ın yerine 4 adaydan biri seçilecek. Emre Belözoğlu, Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci, Jailson bu mevki için kıyasıya yarışacak. Orta alanda Gustavo'nun yanında oynama ihtimali en yüksek ismin Tolga olduğu konuşuluyor.

    KADRO DEĞİŞİYOR

    Kayserispor maçında bekleneni veremeyen Mevlüt Erdinç'in yerine forvette Vedat Muriç, onun arkasında da Mehmet Ekici'nin yerine Zajc'ın olacağı öğrenildi. Cezası sona eren Hasan Ali Kaldırım'ın da Deniz Türüç'ten formayı alarak sol bekteki pozisyonuna dönmesi bekleniyor. Bugünden itibaren hazırlıklarına başlayacak olan Sarı- Lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 2-1 yenildiği Bordo-Mavililer'i Kadıköy'de devirerek, finale çıkmayı hedefliyor

    EN HAZIR İSİM LUIZ GUSTAVO

    Tartışmasız Fenerbahçe'nin bu sezonki en iyi oyuncuları arasında yer alan Luiz Gustavo, Kayserispor karşısında, Trabzonspor karşılaşması öncesi oldukça motive eden bir galibiyetin mimarı oldu. Brezilyalı oyuncu, maçın ilk yarısının uzatma anlarında; 45+3'te vurdu, kaleci Lung'un tokatladığı top, daha sonra üst direğe çarparak dışarı çıktı. Bu kez 88'de Brezilyalı bir kez daha uzaktan vurdu ve enfes bir gole imzasını attı. Sambacı, ligdeki 3. golünü de böylece ceza sahası dışından atmış oldu. Brezilyalı yıldız, "Umarım kupa maçında gülen taraf biz oluruz. Sezonun kalan maçlarında daha iyisini yapmak adına tüm gücümü sahada vermeye devam edeceğim" yorumunu yaptı. (Fanatik)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Türkiye Kupası Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title