Haberler

Fenerbahçe'den Temiz Futbol Çağrısı

Güncelleme:

Fenerbahçe, son maçlarda takımı zor durumda bırakan taraftarlara seslendi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Viktoria Plzen, maçında taraftarların güvenlik ve disiplin kurallarına uyması çağrısında bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, UEFA organizasyonları kapsamında seyirci ve saha olayları sebebiyle almış olduğu cezalar ve bu cezaların kulübümüze vermiş olduğu zararlar malumunuzdur. Bu nedenle, biletli seyircisi olduğunuz Viktoria Plzen- Fenerbahçe arasındaki maç sırasında güvenlik ve disiplin kurallarına dikkatle uyulmasını, buna aykırı eylemde bulunacaklara engel olunmasını ve gerektiğinde ilgili güvenlik birimlerine bilgi verilmesini rica eder takımımıza vereceğiniz destek için teşekkür ederiz. Yüksek riskli maç kategorisinde değerlendirilen ve UEFA Delegesine eş olarak UEFA Güvenlik Temsilcisi atanan maç için biletsiz taraftarlar stat etrafında bulunan kontrol noktalarına ve stat içerisine, kesinlikle alınmayacaklardır" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title