Haberler

Fenerbahçe'den Stat Turunda 'Kıyafeti Ters Giydirme' İçin Açıklama

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyada dolaşan ve Ülker Stadyumu turuna gelen ufak bir Galatasaray taraftarının 'kıyafetini ters giydirme' konusuyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, bugün sosyal medyada Galatasaraylı bir çocuğun sarı-kırmızılı hırkasının ters giydirilmesi hakkında açıklama yaptı. Kulüp, konunun kendileriyle ilgili olmadığını belirtirken, "Bugüne kadar binlerce çocuğumuz stadımızdan mutlu ayrılmıştır. Kapılarımız bütün miniklerimize sonuna kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyaya yansıyan bir konuyla ilgili olarak resmi siteden açıklama yaptı. Açıklamada, bugüne kadar stadı gezen diğer takım taraftarı olan çocukların da fotoğraflarına yer verildi. Sosyal medyada Galatasaray hırkası giyen bir çocuğun, hırkasının ters giydirilmiş bir fotoğrafının yayınlanması sonucunda, bunun kulüp tarafından yaptırıldığı iddia edilirken, sarı-lacivertli kulüp konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"ÇOCUKLAR FENERBAHÇE İÇİN ÖZELDİR"

"Bugün sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan suni gündem üzerine bir bilgilendirme yapma gerekliliği doğmuştur. Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen stat ve müze turuna katılan bir çocuğumuzun fotoğrafı üzerinden yanlış bir algı oluşturulmaktadır. Uzun süredir gerçekleştirdiğimiz stat ve müze turlarında birçok takım taraftarları çocuğumuz rahatlıkla ve mutlulukta geziye katılmakta, Fenerbahçemiz ile tanışmakta, tarihimizle buluşturulmaktadır. Bugüne kadar stadımızı gezen binlerce çocuğumuz hiçbir engel ve sorunla karşılaşmadan stadımızdan mutlulukla ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, hangi takımı tutarsa tutsun, tüm çocuklarımız bizim çok özel ve önemlidir; çocukların yer aldığı her konu ve organizasyon da en hassas noktamızdır. Bu noktada Galatasaraylı çocuğumuzun yaşadığı söylenen 'kıyafetini ters giydirme' konusunun kulübümüz ile kesinlikle bir ilgisi bulunmamaktadır.

Ancak söz konusu turlarda bu tip olayların bir daha yaşanmaması için kulübümüz dışında turlarda görev alan üçüncü parti yetkili ve ilgililere de gerekli uyarılar yapılacaktır. Kapılarımız hangi takımın taraftarı olduklarından bağımsız olarak tüm miniklerimize her zaman sonuna kadar açıktır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

ankara:

FENEVBAVÇE REZİLSİN

12
7
yanıtYanıtla
ADALET:

GS HAZIMSIZLIĞI HAT SAFHADA GS kötü olsunda nasıl olursa olsun anlayışı bütün kulüpleri sarmış alayınız gelin siz hepiniz biz tek

10
5
yanıtYanıtla
he adalet:

sizin kadro güçlü son aldığınız hakemler formunda , zaten şaibesiz 1 şampiyonluğunuz yok onu hazmedemiyoruz herhalde

yanıt4
yanıt8
anlayana:

son 2 maça bak terimin hakemlere yaptığına bak anlarsın gs hazımsızlığı değil . . . neye hep sahtekatlık yapanlar bize adaletsizlik yapılıyor der isim özetlemiş

yanıt3
yanıt6
ua4:

zavallı ezikler!

8
6
yanıtYanıtla
1:

ŞU OLAYIN FAŞİSTLİKTEN HİÇBİR FARKI YOKTUR . REZİL İNSAN MÜSVEDDELERİ SİZİ .

12
2
yanıtYanıtla
Dadaş:

Belli belli çocuk istismarcıları Allah bilir belkide şiddet uygulayacaktiniz ama kamerayı görünce davranışınız değişti kaç para istiyorsunuz çek yazayım

7
7
yanıtYanıtla
..:

hangi akla hizmet bilmem ama boş işler peşinde koşanı allah sevmez, kastetmediğiniz lafları tüketmeyin, hesabı sorulur cevap veremezsiniz.

yanıt1
yanıt1
147:

DADAŞ o ismini değiştir Dadaşlar mert insanlardır senin gibi Ensarcı değil senin evladında olunmaz

yanıt4
yanıt0
Sogomon:

Erzurum kumeye cimlere gom fener soytarilari

yanıt3
yanıt4
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title