Haberler

Fenerbahçe'den Şampiyonluk Sözü

Güncelleme:

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı gelecek sezon Avrupa Şampiyonluğu için söz verdi.

Bayanlar Euroleague Final maçında Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımına 82-56 mağlup olarak Avrupa ikincisi olan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı gelecek sezon Avrupa Şampiyonluğu için söz verdi.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Roberto Iniguez de Heredia, buruk bir seviç yaşadıklarını söyleyerek, "Tarih yazdığımız için herkes bizi hatırlayacak. Ülkeye döndükten sonra almış olduğumuz tepkiler çok güzeldi. Çok olumlu mesajlar aldık. Ben bunlardan dolayı gurur duydum. Ama buruk bir sevincimiz var. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bu yerlerde olabilecek güçte. Gelecek sezonda bu kadromuzla devam edeceğiz. Taraftarlarımız rahat olsunlar. Gelecek sezon da bu takım mücadele ettiği zaman Avrupa Şampiyonluğu'nu kazanabilir" dedi.

Final maçı sonrasında Başkan Aziz Yıldırım'ın soyunma odasında verdiği desteğe çok sevindiklerini belirten İspanyol antrenör, "Bize maçtan önce çok büyük cesaret verdi. Maçtan sonra soyunma odasındaki davranışı bize destek olması harika bir şeydi" diye konuştu.

"GELECEK SEZONDA AYNI EKİBİMİZLE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Sarı-lacivertli oyuncu Birsel Vardarlı finale çıkmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Ama kupayı son maçta kaybetmiş olduğumuzdan dolayı çok üzüntülüyüz. Tarihimzde ilk kez buralarda oynadık. Bunun biraz tecrübesizliğini yaşadık. Şuanda tecrübelendiğimizi düşünüyorum. Her sezon Avrupa'ya kupa hedefiyle gidiyoruz. En çok yaklaştığımız sezon bu sezondu. Gelecek sezonda aynı ekibimizle Avrupa şampiyonluğu için oynayacağız" şeklinde konuştu.

"GELECEK SEZON ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Final maçı sonrasında soyunma odasında göz yaşlarını tutamayan Amerikalı oyuncu Cappie Pondexter

ise, "Çok iyi bir karakter ortaya koyduk. İnşallah gelecek sezon şampiyon olacağız. Aziz Yıldırım çok iyi bir insan. Herzaman bizi destekliyor. Ben burda herzaman destekledi. Herkesten çok aslında kupayı onun için kazanmak istiyorduk" ifadelerni kullandı.

Konuşmaların ardından Fenerbahçeli taraftarlar bayan basketbolculara baklava ikram ederek çiçek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lefter Küçükandonyadis Rusya Federasyonu Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title