Haberler

Fenerbahçe'den Küfüre Tepki

Fenerbahçe Kulübü'nden Yapılan Açıklamada, Dün Akşam Vestel Manisaspor ile Yaptıkları Maçta, Şeref Tribünü Önünde ve Yan Tarafında Bulunan Taraftarların Sarı-lacivertli Ekibe Sürekli Olarak Küfür Ettiği, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar ve Vestel Manisaspor Geçici Başkanı Gürhan Onat'ın, Başkan Aziz Yıldırım'ın Küfür Edenlere Tepki Göstermesini Önlemeye Çalıştığı İfade Edildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, dün akşam Vestel Manisaspor ile yaptıkları maçta, şeref tribünü önünde ve yan tarafında bulunan taraftarların sarı-lacivertli ekibe sürekli olarak küfür ettiği, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar ve Vestel Manisaspor geçici başkanı Gürhan Onat'ın, başkan Aziz Yıldırım'ın küfür edenlere tepki göstermesini önlemeye çalıştığı ifade edildi.

Kulübün internet sitesinde, "Takımımıza ve yönetimimize küfür edildi" başlığıyla yapılan açıklamada, "Belediye başkanının, küfür edenleri savunmasından cesaret alan Manisaspor taraftarının maç boyunca futbolcular ve yönetime küfür etmeyi sürdürdüğü" savunuldu.

Manisa Kulübü geçici başkanı Gürhan Onat'ın Aziz Yıldırım ve yöneticilere, "Burası Manisa burada taraftarı uyaramazsınız" şeklinde ifade kullandığı belirtilen açıklamada, belediye başkanının da amigo tavrı ile hareket ettiği iddia edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title