Haberler

Fenerbahçe'den Haluk Ulusoy'a Yeşil Işık

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Şampiyonluk Kupasını Kimin Vereceği Tartışmalarına Son Noktayı Koyarak, "Federasyon Başkanımız Haluk Ulusoy'un Şampiyonluk Kupasını Vermeye Hakkı Vardır. Kendilerini Stadımıza Bekliyoruz" Dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, şampiyonluk kupasını kimin vereceği tartışmalarına son noktayı koyarak, "Federasyon başkanımız Haluk Ulusoy'un şampiyonluk kupasını vermeye hakkı vardır. Kendilerini stadımıza bekliyoruz" dedi.

Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaretlerinin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Transfer çalışmalarına henüz başlamadıklarını belirten Nihat Özdemir, "Transferi konuşmak için önce şampiyonluk kupasını alacağız. Ardından kutlamalarımız olacak. Kutlamaların ardından teknik direktörümüz Zico gerekli raporu verdikten sonra iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağız" diye konuştu.

Şampiyonluk kupasının kimin vereceği tartışmalarına son noktayı koyan Başkan Vekili Özdemir, "Federasyon başkanımız Haluk Ulusoy, stadımıza gelmek isterse gelir. Şampiyonluk kupasını da kaptan Ümit Özat'a verir. Kendisinin her zaman stada gelme hakkı vardır. Gelecek ve kupayı verecektir. Kendilerini stadımıza bekliyoruz" dedi.

Başkan Vekili Özdemir, ayrıca Aziz Yıldırım'ın UEFA Başkanı Michel Platini ile görüşeceğini ve Türkiye'deki sportif gelişmelerle ilgili görüşlerini aktaracağını belirterek, görüşmenin büyük ihtimalle yurtdışında olacağını, yerinin ve tarihinin ise henüz belli olmadığını sözlerine ekledi.

(EKO-İY-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title