Haberler

Fenerbahçe'den Görkemli Kapanış

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u 5-1 mağlup ederek ilk yarıya galibiyetle veda etti.

Geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor'a kaybederek 15 hafta sonra kaybeden Fenerbahçe, ilk yarının son maçında sahasında Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmadan 5-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Fenerbahçe, puanını 41'e yükselterek ligin ilk yarısını lider bitirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda ise tam anlamıyla gol sağanağı vardı. 51. Dakikada Taner Yalçın'ın elle müdahelesi sonrası hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cristian Baroni, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra farkı açması beklenen Fenerbahçe, beklenmeyen bir şekilde gol yedi. Salih Dursun'un ön direğe kestiği topa düzgün bir vuruş yapan Bobo, karşılaşmaya eşitlik getirdi. Bu golden 2 dakika sonra sahneye Sow çıktı. Kuyt'ın sağ kanattan kestiği ortaya gelişine düzgün bir vuruş yapan Senegalli golcü, Fenerbahçe'yi tekrar öne geçirdi. Temposunu düşürmeyen Fenerbahçe, Mehmet Topal'ın attığı golle farkı 2'ye çıkarttı. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Cristian Baroni kullandı. Ön direğe gelen topa iyi hareketlenen Mehmet Topal kafa vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı. Fenerbahçe'nin durmaya niyeti yoktu ve Emenike farkı 3'e çıkararak skoru 4-1'e getirdi. Maça son noktayı Caner Erkin koydu ve sol çaprazdan vurduğu mükemmel şutla skoru 5-1'e getirdi ve karşılaşma bu sonuçla noktalandı.

Bu skorla puanını 41'e yükselten Fenerbahçe, ligin ilk yarısını lider bitirdi. 12 puanda kalan Kayserispor ise ligin ikinci yarısına umut taşıyamadı.

Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasının detayları için tıklayın

Maçtan notlar

Fenerbahçeli futbolcu Meireles, ligde 3 maç aradan sonra, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile yaptıkları mücadelede ilk 11'de şans buldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 13. haftadaki Beşiktaş derbisinde ilk 11'de sahaya sürdüğü ve 30. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalan Portekizli futbolcu, cezalı maçlarıyla beraber, üç lig haftasından sonra yeniden kadroda yer aldı.

Yaşadığı sakatlık sonrası 7. ve 12. haftalar arasında forma giyemeyen, 6 haftalık aradan sonra ise Beşiktaş derbisinde 30 dakika sahada kalabilen Meireles, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında oynama fırsatını buldu.

Alper 5 hafta sonra 11'in dışında

Teknik direktör Yanal'ın orta alandaki Meireles tercihiyle, sarı-lacivertli formayı ligde aralıksız 5 haftadır giyen Alper Potuk yedek kaldı.

Fenerbahçe'nin ligin 11. haftasında Galatasaray ile yaptığı maçta cezalı olduğu için şans bulamayan Alper, derbinin ardından 5 lig haftasında aralıksız ilk 11'in değişmez ismi olmuştu.

Alves'in yerine Bekir İrtegün

Teknik direktör Yanal, sarı kart cezalısı Alves'in yerine, savunmada Bekir İrtegün'ü ilk 11'e dahil etti.

Ligde en son 9. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinde 11 kişilik kadroda yer bulan Bekir İrtegün, Alves'in yokluğunda 7 hafta sonra, yeniden kadroya girdi. Bekir, 15. haftadaki Akhisar Belediyespor mücadelesinde ikinci yarıda Egemen Korkmaz'ın yerine oyuna girerek, şans bulmuştu.

Sow'a ödül

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, ülkesi Senegal'de yılın futbolcusu seçilen oyuncuları Moussa Sow'a plaket verdi.

Uslu, maç öncesi saha kenarında gerçekleştirilen ödül töreninde, Sow'a bir plaket takdim edip, çiçek verdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, ödül töreni sırasında Senegalli oyuncuya tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Cristian Baroni Kayserispor Moussa Sow Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title