Haberler

Fenerbahçe'den Ayrılan Phillip Cocu, Süper Lig Takımlarına Kapıyı Kapatmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin görevine son verdiği Phillip Cocu, Süper Lig'den teklif alırsanız cevabınız ne olur?" şeklindeki soruya, "Ben bir profesyonelim. Geleceğin ne getireceğini bilemem" cevabını verdi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Phillip Cocu, Beyaz TV'ye röportaj verdi. Hollandalı teknik adam Fenerbahçe'den ayrılışı, başkan Ali Koç ve geride kalan derbiyle ilgili şunları söyledi:

"Fenerbahçe'ye kırgın değilim. Bu muhteşem camia ile ayrıldığım için üzgünüm sadece. Fenerbahçe ile ilgili planlarım ve hayallerim uzun vadeliydi. Ali Koç harika bir lider. Benim buraya gelmemdeki en büyük neden onun vizyonuydu. Fenerbahçe taraftarı Ali Koç gibi bir başkana sahip oldukları için çok şanslı. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini izledim. Fenerbahçe galibiyeti kaçırdı.

"BENDEN SONRAKİ FENERBAHÇE UMUT VERİCİ"

Cocu, "Sizden sonraki Fenerbahçe'yi nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna gelecek için umut verici yanıtını verirken, Valbuena içinse "İyi futbolcu" dedi.

Hollandalı teknik adam Cocu, "Süper Lig'den teklif alırsanız cevabınız ne olur?" yönündeki soruya, "İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Ben bir profesyonelim. Geleceğin ne getireceğini bilemem" derken, bu sezon Süper Lig'de tüm kalbinin Fenerbahçe ile birlikte olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

HIRBO:

misafir COCUğu gibiydin geldin dağıttın gittin

18
0
yanıtYanıtla
khabib:

o kalbini çıkarırım bir daha gelme sakın türkiyeye

4
4
yanıtYanıtla
neutral:

su hollandalilardan vazgecin her gelen parmak atip gidiyor

6
0
yanıtYanıtla
SERHAN:

KELKİT BELEDİYE HÜRRİYET SPORUN BAŞINA SÜPER LİĞ ONU KESMES BAL LİĞİ KESER ANCAK :))))

4
2
yanıtYanıtla
.:

koku COME TO 5İKTAŞ BİRAZ DA ORAYI KOKUT

3
3
yanıtYanıtla
Brt:

Philip cocuya bjk yakışır

0
0
yanıtYanıtla
Özşahin:

Galatasaray da ‘Şampiyon lar ligi şampiyonu olur.

0
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

cocu gs icin bulunamayan bir nimet olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title