Haberler

Fenerbahçe'den Avrupa'da Çifte Şampiyonluk

Fenerbahçe hem kadınlarda hem de erkeklerde Avrupa şampiyonu oldu.

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası Finali'nin rövanş maçında İtalyan temsilcisi Andrreoli Latina'yı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

CEV Challenge Kupası Finali’nde ilk maçı 3-2 kaybeden Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, İstanbul’daki Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan rövanşı 3-0 kazanarak, tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe Grundig, ilk teknik molayı 8-6, ikinci teknik molayı da 16-11 önde geçti. Maçtaki üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertliler, ilk seti 25-22 kazandı ve skoru 1-0’a getirdi. İkinci setin ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken, ikinci teknik molanın ardından farkı açarak seti 25-19 önde tamamladı. Üçüncü setin ilk dakikalarından itibaren skor üstünlüğünü eline alan Fenerbahçe Grundig, seti 25-18 maçı ise 3-0 kazandı ve kupanın sahibi oldu.

Maçın ardından büyük sevinç yaşayan sarı-lacivertli voleybolcular ve teknik heyet sahada birbirlerine kenetlenerek, kupa sevincini yaşadılar. Tribünler, tezahüratlarla sevince ortak olurken, tribünlere çıkan voleybolcular Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle de sevinçlerini paylaştı.

Fenerbahçe Grundigli voleybolcu Ivan Miljkovic ise maçın en değerli oyuncusu seçildi.

CEV KUPASI SARI MELEKLERİN

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 2014 CEV Kupası final rövanş maçında Rusya’nın Uralochka-NTMK takımını 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

İlk maçta rakibini 3-2 mağlup eden Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynadığı rövanş maçında da rakibi Uralochka-NTMK'yı 3-0 mağlup ederek 2014 Cev Kupası’nın sahibi oldu.

Fenerbahçe karşılaşmanın ilk dakikalarında 5-1 öne geçti ve ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Rakibine neredeyse sayı fırsataı vermeyen Fenerbahçe, ikinci teknik molaya da 11 sayılık farkla 16-5 önde girdi. Sarı-lacivertliler ilk seti 25-11 kazanarak, 1-0 öne geçti.

İkinci setin ilk teknik molasına 8-7 önde giren taraf Fenerbahçe oldu. Molanın ardından karşılıklı alınan sayılar devam ederken, ikinci teknik molaya Fenerbahçe 16-14 önde girdi. Uralochka-NTMK Ekaterinburg 21-21’de eşitliği yakalamayı başarsa da büyük bir mücadele içerisinde geçen ikinci seti 28-26 kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

Üçüncü sette 10-10 eşitlik sağlansa da Fenerbahçe üstün oyununu sürdürdü ve 16-14 öne geçti. Sarı-lacivertliler son seti de 25-22 aldı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burhan Felek Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title