Haberler

Fenerbahçe, Altyapı Oyuncusu Cenk Alptekin ile Profesyonel Sözleşme İmzaladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, 17 yaşındaki altyapı oyuncusu Cenk Alptekin ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, altyapı oyuncusu Cenk Alptekin ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kulübümüzün futbol altyapısında yer alan 12 Ocak 2001 doğumlu Cenk Alptekin'le 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı. Stoper mevkisinde oynayan genç futbolcunun imza töreninde Sportif Direktörümüz Damien Comolli ile oyuncunun ailesi yer aldı."

Fenerbahçe, Altyapı Oyuncusu Cenk Alptekin ile Profesyonel Sözleşme İmzaladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

albatros 2019:

vallahi bravvo işte dünya direktörü comolli nasıl dünyanın bir ucundan hemde genç bir futbolcu bulmuş abi adam dedi yüzlerce yıldız adayı var listemizde diye sayın ali koç bu adamı ne yap ne et bırakma fenerbahçemiz bu adam sayesinde üçüncü ligde oynar.ne kadar aziz yıldırım düşmanıydım şimdi pişman oldum sen aziz başkanın tırnağı olamassın.

7
2
yanıtYanıtla
17.:

oğluma bakıyorum 16 yaşında lisede, bu arkadaşa bakıyorum emeklilikte yaşa takılanlara benziyor.

8
0
yanıtYanıtla
Baba şirketi yönetmeye benzemez.:

Lalet olsun sanada Ali Koç''ada birlikte bitirdiniz Fenerbahçeyi rezil kepaze insanlar, bu takımı transfer yapılmazsa ve cezalılar affedilmezse küme düşmekten değil Ersun Yenal hiçkimse kurtaramaz daha dünkü veletler Ali Koç diye biryerlerini yırttılar sonucu gördüler şimdi aynı yetmeler Ersun Yenal diye çırpınıyor hadi gözünüz aydın onun boş biri olduğunu yakında görürsünüz.

4
2
yanıtYanıtla
Erhan:

Asgari ücret ve agi dahil maaş verin birde Akbil tamamdır , kendini gösterirse zam yaparsınız , yoksa bunlar Fenerbahçe için oynamaz ancak para için oynarlar

6
0
yanıtYanıtla
üni gfb:

istanbula geldğin de zayıf bişeydi hele şunun göbeğine bak aldğı parayla kuzu cevirmesi yiyerek bu hale geldi comali comali

5
0
yanıtYanıtla
yasinsahinsahiner:

bu nası 17 yaşında la. 30 yaşında gibi

5
0
yanıtYanıtla
mehmet:

slimani gibi ayev gibi benzia gibi kazmalar a bi dünya para vereceğine gençler oynasın isterse küme düşsün

5
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Şimdi rakipler düşünsün. Şaka gibi. . . .

5
0
yanıtYanıtla
ADİL:

Bence bu adamı gs para verip getirdi fenerin başına bela etti. yada sırıtması en fazla Fetöcülere benziyor belkide feneri ele geçiremeyen Fetö bunu ajan olarak gönderdi beni yıkmak için. . demedi demeyin.

3
1
yanıtYanıtla
YAMAN:

Bu Comolli denen soğuk yüzlü gitmezse FB düzelmez. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title