Haberler

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Sezon Sonunda Takımdan Ayrılacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, Yönetici Semih Özsoy ve Erwin Koeman ile tartışan kaleci Volkan Demirel ile yolları ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe'de sezon başında kadro dışı bırakılan kalecilerden Carlos Kameni takıma dönerken Volkan Demirel ile ise yolların ayrılacağı öğrenildi. Sezon başında yabancı kontenjanı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na verilen 28 kişilik listenin dışında kalan Kamerunlu kalecinin devre arasında yeniden kadroya dahil edilmesi planlanıyor.

Kendisine çok iyi bakan tecrübeli kaleci liste dışında olmasına rağmen A Takım ile çalışmalarını sürdürüyor ve hiçbir antrenmanı kaçırmıyor. Antrenmanda hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Carlos Kameni genç kalecilere de tecrübelerini aktarıyor ve onlara yardımcı oluyor. Teknik sorumlu Ervin Koeman da Kamerunlu kalecinin çalışmasından oldukça memnun ve oyunculara Kameni'nin profesyonelliğini örnek gösteriyor.

VOLKAN İÇİN YOLUN SONU GELDİ

Yönetim 2020 yılına kadar sözleşmesi olan ve 2 milyon Euro ücret alan Kameni'den ikinci yarıda yararlanmayı planlıyor. Yönetici Semih Özsoy ve teknik direktör Phillip Cocu görevdeyken yardımcısı Erwin Koeman ile tartışan kaleci Volkan Demirel ile ise yollar ayrılıyor. Kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetimden haber bekleyen ancak şu ana kadar affedilmesi konusunda kapısı çalınmayan tecrübeli kaleciyle devre arasında yolların ayrılabileceği gelen haberler arasında.

Sportif direktör Damien Comolli ile teknik sorumlu Erwin Koeman'ın da Volkan Demirel'in takıma dönmesine soğuk baktığı gelen haberler arasında. Yönetimin tecrübeli kaleciye jübile yapma teklifinde bulunacağı belirtildi. Ancak Volkan Demirel bir süre daha kariyerine devam etmek istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Semih Özsoy Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Koeman:

Türkiye futbolu bir çirkef heriften daha kurtuluyor, darısı başka takımların başına

10
14
yanıtYanıtla
şampiyon bjk:

ama fenevbahçeliler ayı görmeden duramaz ki. :))

9
10
yanıtYanıtla
ŞAMPİYON BJKYE CEVAP:

Madem fenevliler ayı görmeden duramaz Volkanda arada bir gelir fenevlilere gösterir gider fenevlilerde rahatlar :))))

yanıt4
yanıt2
....:

Canımız ayı görmek isterse beşiktaşın tiyatrocu teknik direktörünü ve senarist Fikoyu görmeye geliriz merak etmeyin. . .

yanıt2
yanıt2
38li:

kim nederse desin gardasim volkan türkiyenin gelmis gecmis en iyi kalecilerinden birisi.

7
10
yanıtYanıtla
...:

Kesinlikle katılıyorum

yanıt1
yanıt1
Ihsan yemisci:

en iyi kaleci olmak fb de onemli degil.. Volkan i kaybedenler düşünsün .

11
4
yanıtYanıtla
Takım küme düşüyor siz volkanla uğraşın:

Alex diye diye seçildin Sayın Ali koç. Şimdi Alexe yapılanlardan daha beterini Volka''a yapıyosun, yapma. . . Fener camiası için çok önemli bir karakter onu harcatmazlar sana

8
7
yanıtYanıtla
fenerist:

Volkan Demirel FB nin bir değeridir

5
9
yanıtYanıtla
adalet:

Ayrılmasın futbolu bıraksın bidaha toplumun gözüne görünmesin.

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title