Haberler

Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük İçin 2 İsim Gündeme Geldi

Fenerbahçe'de Cocu'nun istifa etmesi halinde yöneticiler, Ersun Yanal ya da Aykut Kocaman'ı takımın başında görmek istiyor.

Ligde son üç maçını da kaybeden F.Bahçe'de, Konya ve Beşiktaş maçları da hüsranla sonuçlanırsa teknik direktör Cocu'nun baskıya dayanamayıp istifa edeceği belirtiliyor.

F.Bahçe yönetimi her ne kadar Cocu'ya tam destek verse de kötü sonuçların devam etmesi halinde her şey değişebilir.

HERKES AYNI SORUYU SORUYOR: YENİ HOCA KİM OLUR?

Hollandalı gazeteci Derksen'in geçen haftaki "Cocu'nun istifası cebinde" sözlerinin ardından camiada, "Cocu iki yenilgi daha alıp görevi bırakırsa yeni hoca kim olur" sorusu da sıkça sorulmaya başlandı.

Kapalı kapılar ardında ise en çok Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimleri telaffuz ediliyor.

Fenerbahçe'de Teknik Direktörlük İçin 2 İsim Gündeme Geldi

İKİ HOCA DA TAKIMIN BAŞINDA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında toplamda 4 sezon hocalık yaptı. 4 sezonda toplam 198 maça çıkan Kocaman, bu maçlarda 118 galibiyet, 43 beraberlik ve 37 yenilgi elde etti. Kocaman, bu istatistiklerle yüzde 59'luk galibiyet oranı yakaladı. Kocaman, Fenerbahçe başında ise 1 lig 2 de kupa şampiyonluğu yaşadı.

Bir diğer hoca adayı Ersun Yanal ise Fenerbahçe'nin başında sadece 1 sezon hocalık yaptı. Fenerbahçe teknik direktörü olarak 40 maça çıkan Yanal, bu maçlarada 24 galibiyet 6 barebarlik 10 da yenilgi aldı. Bu istatistiklerle Yanal Fenerbahçe başında yüzde 60'lık galibiyet oranı yakaladı. Yanal Fenerbahçe antrenörü olarak tek sezonunda şampiyonluk yaşadı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

recep:

aykutun şampiyonluğu yoktur, 2011 şampiyonu TRABZONSPORdur doğru düzgün haber yapalım lütfen

5
18
yanıtYanıtla
ayyıldız:

böyle konuşanlar ve buna sebep olanlar şimdi amerikada bir kısmıda pdy den dolayı içerde

yanıt2
yanıt2
sAVCILIK:

Meraklanma 3 beğeni ve Recep kıskaca alınmıştır

yanıt0
yanıt0
YILMAZ VURAL:

Beni alin ulan beni

14
0
yanıtYanıtla
CAPS:

biz her başarısızlıkta F. TERİM deriz fenevliler de A. KOCAMAN. ERSİN YALAN der ya beşküçüktaş la trabzonbi hangi hoca diyor ben şahit olmadım bunlara

4
8
yanıtYanıtla
SOKAKTAKİ FB Lİ:

İhanetin adı konulamayan çöküşüdür bu, elindeki oyuncular ile yapılanabilenin en iyisini yapanın ahıdır bu, yaşaması sadece FB sevgisiyle diri kalan başkanın teşekkürsüz gönderilmesinin hüznüdür, sırf medya desteği olmadığından savunma oynatıyor diye kendisine karşı yönlendirilen taraftarın ihanetidir bu. FB li olmak FB lilerin işidir, her sıkıştığında koştuğun Aykut KOCAMAN a yapılan haksızlığın fatursıdır bu, onca yıldır çamurdan saraya çıkan kulübün başkanına yapılan saygısızlığın faturasıdır.

10
2
yanıtYanıtla
he he:

aykut hocanın çektikleri de alex in ahı olmasın ? gıt gıy gıy oynadığın toptan memnun muydun ?, gelsin de gene 8 kişi defans yaptırsın koca FENERBAHÇE ye, bak şenol hocana hoca orda nefret etsemde fark etmez gittiği takımlarda oynattığı futbola bak anlarsın kimmiş hoca

yanıt6
yanıt7
SERDENGEÇTİGEÇER:

Aykutun gönderildiği gün, ŞL gitti, ligin ilk iki üç ayı gitti diye yırtındık. yeni hoca sistem bukadar olur işte, helede yabancı yıllarca bunu tecrübe edindik. Ama akıllanmamışız belliki. Bu ülkede futbolcuların td''lerin başını yakan spor yorumcularıdır. Bu suça onları dinleyen taraftarda ortakdır, artık olan olmuş cocu''nun bu saatten sonra kalması lazım yoksa durum dahada kötüye gider. Şunuda söyleyeyim Aykut hocadan başka kimse Fb''yi paklayamaz.

7
3
yanıtYanıtla
bu yılda yine en büyük eğlence:

demekki neymiş. bu yılda yine en büyük eğlence fenevbahçeee

4
6
yanıtYanıtla
Root:

Yalan habere bak hele

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title