Haberler

    Fenerbahçe, Yapacağı Transferlerle Adından Söz Ettirecek

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de yönetim, gelecek sezona bomba gibi girmek için harekete geçti. Kaleye Ospina, sağ kanada Dirar ve ön tarafa Valbuena'yı getirecek olan Fenerbahçe, transferde adeta 'şov' yapacak.

    Fenerbahçe'nin kaleci transferinde ibre bir kez daha David Ospina'ya döndü. İngiliz Basını Arsenal'ın sarı lacivertlilerden gelen 3 milyon Sterlinlik teklifi kabul ettiğini yazdı.

    ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELİYOR

    Ospina'nın da Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığını yazan İngilizler, önümüzdeki hafta milli takım dönüşünde Kolombiyalı File Bekçisinin İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini iddia ettiler.

    Fenerbahçe Yönetimi'nin Fransa çıkarması da devam ediyor. Monaco Kulübüyle Nabil Dirar transferi için masada olan sarı lacivertliler oyuncunun taliplerinin artması nedeniyle sıkıntı yaşıyorlar.

    YÖNETİM DİRAR İÇİN FRANSA'DA

    Bir yandan Nabil Dirar konusunu çözmeye çalışan yöneticilerin Monaco'da Gregory Van Der Wiel'in de menajeri ile bir araya geldikleri ve Hollandalı Futbolcu ile yolların ayrılmasına çalıştıkları öğrenildi.

    VALBUENA BİTTİ BİTECEK

    Fenerbahçe Yönetimi anlaştığı transferlerini açıklamaya ise önümüzdeki hafta başlayacak. İlk olarak Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı kamuoyuna resmen duyuracak sarı lacivertliler, daha sonra Valbuena'yı İstanbul'a getirecekler.

    Dirar ve kaleci transferini de önümüzdeki haftaya kadar çözmeyi planlayan yönetim, imza şova hazırlanıyor.

    (Beinsports)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe İstanbul Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title