Haberler

    Fenerbahçe'de 2 Farklı Üyelik Tipi, Şezlong Krizi Çıkardı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de asil ve temsilci olarak ikiye ayrılan üyelik tipi kriz çıkardı. 10 bin TL vererek üyelik alan taraftarlar, 2 bin liraya üye olan taraftarlardan şikayetçi: Havuzda yer bulamıyoruz, şezlongları kapatıyorlar.

    Fenerbahçe'de iki farklı üye profili arasında çıkan kriz, yönetime kadar yansıdı. Sarı-Lacivertli kulübün bünyesinde 'Asil' ve 'Temsilci' olarak 2 tip kulüp üyesi bulunuyor. 10 bin TL verip üye olan 'Asil' üyeler kongrede oy kullanırken, 2 bin TL ile üye olanların oy hakkı yok. Ancak bu üyeler kulübün sağladığı çeşitli imkanlardan asil üyeler gibi yararlanma hakkına sahip. Kulübün sosyal tesislerinden ekonomik fiyatlarla yararlanabiliyorlar, bilet alımında da öncelik hakkına sahipler. '1 Milyon Üye' kampanyası dahilinde yapılan üye sayısının çokluğu özellikle yaz döneminde F.Bahçe sosyal tesislerinde büyük sıkıntıya neden oluyor.

    "HAVUZLARDA YER BULAMIYORUZ"

    Akşam'ın haberine göre; kulübe ait havuz ve restoranlardan ekonomik fiyatlarla yararlanan bu üyelerin yoğunluğu nedeniyle, asil üyeler büyük sıkıntı yaşıyor. 'Adam 2 bin TL vermiş, benimle aynı haklara sahip. Sabahleyin gelip havuzda şezlongları kapatıyorlar, biz yer bulamıyoruz. Ben kaç senelik üyeyim, bu kulüpte yıllarca sporcu olarak da hizmet verenlerimiz var. Ama temsilci üyeler yüzünden mağduruz. Bu adil değil. Diğer hizmetlerde de aynı durum geçerli' diyen asil üyeler, yönetime yoğun şekilde bu durum hakkında şikayette bulundu.

    KONU YÖNETİMİN GÜNDEMİNDE

    Gelen çok sayıda şikayeti değerlendiren yönetim de 'Temsilci Üye' uygulamasını dondurdu. Şu anda kulübe temsilci üye alımı yapılmıyor. Yönetimin bu konuda bir değerlendirme yapacağı ve temsilci üyelik statüsünü iptal edeceği de konuşuluyor. Camiada yapılacak genel istişare toplantılarının ardından bu konuda bir yol haritası belirlenmesi ve uygulamaya konulması planlanıyor. Temsilci üyeliğin kaldırılmayıp, bir takım haklarda kısıtlamaya gidilmesi önerisi de tartışılıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (12)

    türkiyeli:

    yüzyılın projesi 1 milyon üye ne olacak şimdi. :)

    8
    5
    yanıtYanıtla
    takipçi:

    Katlı yüzme havuzu yaparık :))

    yanıt8
    yanıt5
    kartal:

    Yüzmesinler amk zaten pislik içinde yüzüyorlar.

    yanıt2
    yanıt1
    AAA:

    Şezlongları farklı renklere boyayın.

    11
    0
    yanıtYanıtla
    ÇOK MANTIKLI:

    BAŞKAN OLSANA SEN KARDEŞİM YAAA

    yanıt4
    yanıt2
    son havuz delici:

    Daha bır havuzu bıle paylasamıyorsunuz :)))

    9
    2
    yanıtYanıtla
    :

    ALLAH MİLLETE AKIL FİKİR VERSİN NE DİYEYİM . ŞU BAŞARISIZ FUTBOL KULÜPLERİNİN NESİNİ BU KADAR ÖNEMSİYORSUNUZ ANLAMIYORUM .

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Ultra aslan ??:

    Geri dön azizim buralar çok karışık

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Brütüs:

    Şejlonglar numaralandırılıp, asil üyelerin olanlar belirtilmeli. Kullanım oranı asil üyeler için daha yüksek olmalı. Kalan dilim temsilci üyelerin olmalı. İçeride satın almalarda fiyat düzenlenmesi yapılmalı. Veya asil üyeliğe geçiş için teşvik edici düzenlemeler yapılmalı.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

    adamlardaki derde bak ya, ulan harbi kuş beyinliymiş gerçekten takımıda taraftarıda arkadaş:))

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title