Haberler

Fenerbahçe'de Satılan Toplam Kombine 39 Bin 226

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, satışa çıkmasının ardından toplam 39 bin 226 kombinenin satıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, satışa çıkmasının ardından toplam 39 bin 226 kombinenin satıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün satışa çıkardığı kombine sayısı ise 40 bin 444. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, satılan kombine sayısını açıkladı. 40 bin 444 kombinenin satışa çıkarıldığını açıklayan Becan, "39 bin 226 adet satışımız oldu. Bizim çağrılarımıza cevap veren taraftarlarımız kombineleri kısa sürede tüketti. Öğrenci tribün projesine olan ilgi de bizleri memnun etti. Bu tribüne ayırdığımız kontenjanda halen az da olsa yerimiz bulunuyor. Stadımızda öğrenci tribünü haricinde indirimli kombine olmamıştır ve olmayacaktır. Yine buna bağlı olarak da bedava bilet uygulamamız olmamıştır ve olmayacaktır. 19 Temmuz'da Fenerium'larda tanıtılan yeni formalarımızdan ilk 3 günde 37 bin 017 adet, 8 günde 48 bin 117 adet forma satışı yapıldı. Göreve geldiğimizden bu yana 82 bin 148 forma satıldı. Bu yeni bir rekordur" diye konuştu.

(Bozhan Memiş - Ozan Buğra Koşar/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title