Haberler

Fenerbahçe'de Konyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçe, 2 Günlük İznin Ardından Turkcell Süper Ligi'nin 9. Haftasında Konyaspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı.

Fenerbahçe, 2 günlük iznin ardından Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Samandıra kamp merkezinde teknik direktör Arthur Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, koordinasyon ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Murat Özaydınlı, Neşet Yalçın ve Ali Yıldırım da izledi. Başkan Aziz Yıldırım, antrenman sırasında gazetecilerin yanına gelerek onlarla bir süre sohbet etti.

Futbolculardan Ali Bilgin, antrenör Önder Özen yönetiminde takımdan ayrı çalışırken, milli takımlarda bulunan oyuncular ile Edu, Serdar ve Kezman akşam antrenmanına katılmadı.

Sarı-lacivertliler, yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

(ÇÖ-EYB-KK-KK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title