Haberler

    Fenerbahçe'de Kocaman İddia

    Spor Toto Süper Lig'de üst üste Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarından beraberlikle ayrılan Fenerbahçe lider Beşiktaş'ın 10 puan gerisine düştü.

    Spor Toto Süper Lig'de üst üste Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarından beraberlikle ayrılan Fenerbahçe lider Beşiktaş'ın 10 puan gerisine düştü. Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta 1-0 mağlup olduğu Krasnodar ile rövanşta Ülker Stadı'nda 1-1 berabere kalarak kupaya veda etti ve bu sonuç Fenerbahçe taraftarlarını adeta çileden çıkardı.



    Teknik direktör Dick Advocaat ile sezon sonunda yolları ayırma düşüncesinde olan sarı lacivertlilerin Aykut Kocaman ile dolaylı yoldan temase geçtiği öğrenildi.



    Fenerbahçe, Aykut Kocaman ile anlaşacak mı?



    Sezon başında da Aykut Kocaman ile ilgilenen ve teklifte bulunan Fenerbahçe, Kocaman'ın Konyaspor'da kalmak istemesi nedeniyle bu girişimden sonuç alamamıştı. Dick Advocaat ile sezon sonunda yolları ayırmayı planlayan yönetimin bir kez daha Aykut Kocaman ile temasa geçtiği öğrenildi. Deneyimli teknik adam ile dolaylı yoldan temasa geçen Fenerbahçe yönetimin teklifini ilettiği bilgisine ulaşıldı.



    Öte yandan Aykut Kocaman'ın da Konyaspor yönetiminin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama sonrası kırgınlık yaşadığı ve istifayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.



    Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe karnesi



    51 yaşındaki teknik adam daha önce 2009-2013 yılları arasında Fenerbahçe'de görev yaptı. Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başında çıktığı 151 karşılaşmada 90 galibiyet, 31 beraberlik ve 30 mağlubiyet almıştı.FutbolArena

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Kasımpaşa Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title