Haberler

Fenerbahçe'de Kadro Dışı Bırakılan Nabil Dirar'dan İlk Açıklama Geldi: Bir Aslan Asla Ölmez

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Nabil Dirar, sosyal medya hesabından, "Bir aslan asla ölmez, mesajlarınız için teşekkürler" paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhekadro dışı bırakılırken, karar da telefonla iletilmişti. Bu olay sonrası Faslı oyuncu Nabil Dirar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Dirar yaptığı paylaşıma, "Bir aslan asla ölmez, mesajlarınız için teşekkürler" yazdı. Tecrübeli oyuncunun fotoğrafını Mehmet Ekici ve Soldado'nun da beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte o paylaşım:

Fenerbahçe'de Kadro Dışı Bırakılan Nabil Dirar'dan İlk Açıklama Geldi: Bir Aslan Asla Ölmez

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Adınızı Yazın:

Sayın Ali Koç siz değilmiydiniz Aziz Yıldırım''ın suçlayan Alex''in gidişi yanlıştı diyen şimdi ne oldu Volkan''ın performansına kızarım fakat Fenerbahçelisine kimse laf söyleyemez yazık

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

daha hangi takımda olduğunun farkında değilsin az bile yapılmış sana Fenerbahçeli futbolcusun sen 6s li değil!!!

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aslanin disini cekerlerse kuzu olur sende hicinlik kalmamis ac deyilsin ac olman lazimoglum olmazsan boyle cekerler adami kenara

5
0
yanıtYanıtla
Gerçek Cimbomlu:

Her ne kadar sporcu ahlakına sahip olmasa da fenerin gerçek kalecisi Volkana yapılan ayıp ve üzüntü verici bir durumdur.

4
1
yanıtYanıtla
tecessus:

Mehmet Ekici, Soldado da beğenmiş. Ali Koç, Aziz Yıldırımın getirdiği tüm oyuncuları yolla. Yoksa Aziz Yıldırım tekrar gelir. Hasan Alinin geçen hafta yaptığı hatalar, Topalın oynadığı futbol, Volkanın yediği goller normal mi. İnce işler. . .

2
1
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

Vaybe hala umutlu ve mutlu bir fb li varmış!!!!!

yanıt1
yanıt0
Altın çoçuk:

tamam bak hainler meydana çıkıyor.soldado ve mehmet ekicide var bu sade volkan nabir atıf işi değil takımda çok adam var.ben olsaydım takımı komple sil baştan yapardım eğer bundan daha başarısız olsaydı bende eşek olurdum....

0
3
yanıtYanıtla
Altın çoçuk:

sen değil aslan kedi bile olamassın senden olsa olsa hıyarlı cacık olur.

1
2
yanıtYanıtla
Murat sahin:

Salak kendini galatasarayda zannetmis kuslar asla olmaz dicekti galiba:)

3
0
yanıtYanıtla
kuşkucu:

Subliminal galatasaray mesajı var burda

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title