Haberler

Fenerbahçe'de İki Avrupa Kupası Sevinci

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, aynı günde Erkekler CEV Challenge Kupası ve Kadınlar CEV Kupasını kazanarak, bir ilke imza attıklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, aynı günde Erkekler CEV Challenge Kupası ve Kadınlar CEV Kupası'nı kazanarak, Türk sporu adına bir ilke imza attıklarını söyledi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki final karşılaşmalarının ardından Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Kızlarımızı tebrik ederim. Bu kupa, camiamıza, yönetimimize, taraftarımıza, herkese armağan olsun. Bu akşam bu iki kupanın alınmasının ayrı bir özelliği var. Türkiye'de ilk defa bir spor kulübü, taraftarıyla ve iki takımıyla Avrupa kupasını kaldırıyor" dedi.

Rus takımı Uralochka'nın oyuncularını da tebrik eden Yıldırım, erkeklerden sonra kadınlarda da şampiyonluk yaşadıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

" Türkiye'de spor içinde değişmesi gereken bazı şeyler var. Ben Metris'teyken kızlarımız Avrupa Şampiyonu oldular. Ama ardından yapılan ayak oyunlarıyla hak ettikleri yerde olamadılar. Onların yerine ise hak etmeyenler gönderildi ama bugün görüyorum ki bizim kızlarımız hak ettikleri yerdeler. Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecekler. İnşallah Türkiye'ye çok daha fazla kupa ve başarı getirecekler. Voleybol, kadınlarımızla Türkiye'de oturmuş bir spor olmaya başladı. Diğer takımların da Türk voleyboluna katkılarının olacağını düşünüyorum."

Aziz Yıldırım, gelecek hafta masa tenisi takımlarının Kadınlar ETTU Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacağını anımsatarak, "Haftaya masa tenisi takımımızın bir finali var ve orada da şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe 10 senedir ektiğini biçiyor artık. Fenerbahçe Kulübü, her branşıyla Türkiye'yi Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil ediyor ve etmeye devam edecek. Bütün oyuncularımızla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

- Oyuncuların görüşleri

Sarı-lacivertli takımın deneyimli oyuncusu Eda Erdem Dündar, CEV Kupası'nı kazanmanın kendileri açısında çok önemli olduğunu söyledi.

CEV Challenge Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Grundig'i tebrik eden Eda, "Öncelikle erkek takımımızı, sonra da kendi takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim için çok önemli bir kupaydı. Geçen sene kaybetmiştik ve bu sezon kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Burada olağanüstü bir atmosfer vardı. Bizi destekleyen herkesin ellerine ve yüreklerine sağlık" diye konuştu.

Sarı-lacivertli kulüpteki 6. sezonunu yaşadığını hatırlatan Eda, "Unutamadığım anılar yaşıyorum. Kariyerimde sadece CEV Kupası eksikti. Bunu da bugün kazandık. Duygularımızı tarif edemem. Fenerbahçe, gerçekten başka bir kulüp ve ben bu kulübü çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Oyunculardan Derya Çayırgan ise elde ettikleri şampiyonluktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Çok çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını aldık. Önümüzde iki kupa daha kaldı. İnşallah Türkiye Ligi ve Süper Kupa'yı da alacağız" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Aziz Yıldırım Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title