Haberler

Fenerbahçe, Galatasaray Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

İstanbul-dha

fenerbahçe,galatasaray maçının hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00'de başlayan çalışma 1 saat 30 dakika sürdü. Öncelikle salonda core egzersiz çalışması yapan oyuncular ardından sahada yaptıkları dayanıklılık koşusu ile antrenmanı noktalandırdılar.

Fenerbahçe'de,Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Mehmet Topuz ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Teknik heyetten izinli olan Pierre Webo ile milli takımlarda bulunan oyuncular Mert Günok, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Bruno Alves, Michal Kadlec, Moussa Sow, Emmenuel Emenike ve Hakan Cinemre, antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını 14 Ekim Salı saat 17.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

MOUSSA SOW İSTANBUL'A DÖNÜYOR

Senegal milli takımında görev alan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Moussa Sow sakatlığı dolayısıyla milli takım kadrosundan çıkarıldı. Senegal-Tunus maçında sol arka alt adelesinde ağrı hisseden ve karşılaşmanın 2. yarısında forma giyemeyen Sow, İstanbul'a dönüyor. Yarın İstanbul'da olması beklenen Senegalli futbolcunun tedavisi Fenerbahçe sağlık heyeti tarafından yapılacak.

Bu arada Fenerbahçe Kulüp Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları bulunan ve tedavi süreçleri devam eden sarı lacivertli oyuncuların sağlık durumları ile alakalı FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Kunduracıoğlu Senegal Milli Takımda sakatlanan ve yarın İstanbul'da olması beklenen Moussa Sow ile alakalı olarak " Sow'un Senegal milli maçında alt adelesinde zorlanma olmuş. Ufak bir şey hissedince bırakmış. Milli takım doktorları maçtan bir gün sonra ultrason çekmişler. Kas ultrasonu yapmışlar. Orada bir sıvı görmüşler. Sıvı gördükleri için, sıvı ve kanama alanı var. Milli takımdan bugün affını istedi. Temas halindeyiz. Buraya gelecek ve tedavilerine bir an önce başlayacağız. Tahmin ediyorum, yarın burada olacak. Detaylı inceleme yaptıktan sonra daha net fikrimiz doğrultusunda tedavisine devam edeceği" dedi.

Fenerbahçe Kulüp Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu diğer sakat olan oyunculur hakkında ise ifadeleri kullandı:

Volkan Demirel: Daha iyi. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Özel programlara devam ediyoruz.

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz: Emre ve Mehmet Topuz'un da durumları iyi. Bugün son özel programlarını yaptılar. Yarın takımla beraber birinci safhaya katılıp, takımla beraber olmalarını bekliyoruz.

Egemen Korkmaz: Özel programı devam ediyor. 10-12 günlük bir süreci var. Son kontrole gidecek. Ondan sonra 'başlayabilirsin' derse cerrahi yapan doktor, takımla birlikte başlamasını bekliyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Moussa Sow Can Bartu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title