Haberler

Fenerbahçe'de Hazırlık Maçı Programı Belli Oldu

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı belli oldu. Sarı-lacivertliler, 7 Temmuz'da İstanbulspor'la karşılaşacak.

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da başlayan Fenerbahçe'de oynanacak hazırlık maçlarının programı belli oldu.

Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de, bu kapsamda yapılacak hazırlık maçlarının programı da belli oldu. Sarı-lacivertli takım ilk hazırlık maçını 7 Temmuz Cumartesi günü Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile oynayacak. Öte yandan Fenerbahçe hazırlıklarını 10-18 Temmuz tarihleri arasında İsviçre'nin Lozan şehrinde sürdürecek.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı şöyle:

7 Temmuz Cumartesi - İstanbulspor (Necmi Kadıoğlu Stadyumu)

10-18 Temmuz arası İsviçre'nin Lozan şehrinde sezon öncesi kampı

14 Temmuz Cumartesi - Lozan FK

18 Temmuz Çarşamba - Fulham

21 Temmuz Cumartesi - Feyenoord (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi)

1 Ağustos Çarşamba - Cagliari (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Efedayı:

Vardar ve Boluspor''lada maç yapsınlar. . .

6
13
yanıtYanıtla
efemefe:

senin kalin para etmez yorma kendini

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

millet cayır cayır transfer yapsınlar bizimkilerde armut gibi beklesinler bu senede bir cacık olmaz bu takımdan

1
1
yanıtYanıtla
ANONİM:

Kardeş sen bu işleri marketten sakız almaya benzetiyorsun sanırım. Milletin aldığı ne var allah aşkına alınanlar genelde çöp. Beklemede kal takviye olacak.

yanıt0
yanıt1
yunus kurt:

umarım gelenler gidenleri aratmaz

2
0
yanıtYanıtla
REALİZM ve FB:

Sözüm ona FB li taraftarların yorumlarına bakınca gülesim geliyor. Tarihinin en kötü kadrosunu 2 nci yapan KOCAMAN ı savunma oynatıyor diyerek eleştirenler acaba kaçan şampiyonluklarda tribünlere gelmediği için kendini eleştirebiliyormu. Dahası, 4 yıl önce bıraktığı takımın, 1 transferle Ersun YENAL ın elinde şampiyon, İsmail KARTAL ın elinde 2 nci, Pheriara denilen manyağın elinde 3 ncü ve son olarak bu takımdan bişey olmaz diyen Advokat ile 4 ncü olurken acaba KOCAMAN devam etseydi ne olurdu

1
0
yanıtYanıtla
ASİ:

İyi olurdu da Aykut Kocaman Ruh gibi ne varlığı ne yokluğu belli. karanlık bir adam kısaca :))

yanıt0
yanıt1
ebubekir fenerli:

görcegiz kadeş ben fenerli olarak diyorum fener aykutuçok arayaçak. buradan asi kardeşimede sesleniyorum ruh gbi oldugu için mi avrupada feneriçeyrek final oynattı herkes kendine baksın aykut coco''dan daha iyi bir teknik adamdır şimdiki ladıkları futolcuarı aykut istedigi zamanda alsa feneri ben bile çoşturur şampiyon yaparım okadar.

yanıt0
yanıt0
teolog33:

Fenerbahçe''de Ali Şen döneminde başlayan defansif anlayış artık yerini hucum futboluna bırakmaktadır. Cocu dönemi adeta Barcelona''daki Cruyf dönemi gibi bir durum gerçekleşecektir. Hucum futbolu artık Fenerbahçe''nin Veselenoviç''li dönemi hatırlatmakta. O zamanın futbolunu geri getirecektir. Veselenoviç döneminde Fenerbahçe 4-3''lük tarihe geçen maç gibi hem Türkiye''de hem de Avrupa''da başarıyı yakalayan bir anlayış kendini gösterecektir. 4-3-3 anlayışı zamanın ruhunu yansıtan futbol anlayı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title