Haberler

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Dün Akşam Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maçında Gençlerbirliğini 2-1 Mağlup Eden Fenerbahçe Bugün Ara Vermeden Yine Aynı Takımla Cuma Günü Oynayacağı Lig Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Dün akşam Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Gençlerbirliğini 2-1 mağlup eden Fenerbahçe bugün ara vermeden yine aynı takımla Cuma günü oynayacağı lig maçının hazırlıklarına başladı.

Sakatlıkları bulunan Önder, Lugano, Rüştü ve Kerim'in katılmadığı çalışmada Gençlerbirli maçında ilk 11'de oynayan futbolcular ısınma hareketlerini ardından yaptıkları rejenerasyon çalışması ile tamamladılar. Diğer futbolcular ise çabukluk yan top ve şut çalışması yaptı. Özellikle şut çalışması bir türlü golle buluşamayan Deniz Barış ve takım arkadaşları arasında neşeli dakikalar yaşandı.

Sarı lacivertli takım yarın Sabiha Gökçen Havalimanından özel uçakla Gençlerbirliği maçı için İzmir'e hareket edecek.

ÖNDER PAZARTESİ TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR..

Buarada sakatlığı süren Önder Turacı'nın durumunun iyiye gittiği ve takımla birlik pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayabileceği ifade edildi.

DİEGO LUGANO URUGUAY MİLLİ TAKIM YETKİLİLERİ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Bir diğer sakat futbolcu Diego Lugano'nun odurumu ise Önder'e göre daha farkli. Uruguayıl utbolcunun 10 gün Önder'den 4-5 gün daha geç takıma dönmesi bekleniyor. Buarada Uruguay Millli takımın kadrosuna çağrılan Diego Lugano bugün milli takım yetkilileri ile bir gödüşme yaparakra sakatlığı olrduğunu ve tedavisini burada sürdürmek istediğini ifade etti.

Kaleci Rüştü'nün bugün koşulara başladığı, Kerim'in ise durumunun iyi olduğu ve takımla çalışmalara başlayacağı kaydedildi. Bu arada, antrenmanı Edu'nun babası Joao Louiz de izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title