Haberler

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

- Spor -

- SPOR -

Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasını Antalyaspor mağlubiyetiyle kapatan Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile yapacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yapılan çalışmada Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculara dinlenmeye yönelik program uygulandı. Diğer futbolcular ise teknik direktör Zico yönetiminde tam sahada hücum organizasyonları ve pas çalışmalarının ardından, uzun bir süre şut çalışması yaptılar.

Antrenmana çıkmayan Kezman, Lugano, Edu ve Alex'e tesislerdeki salonda çalıştı. Tedavisi süren Rüştü ve Selçuk da antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla sürdürecek. Fenerbahçe, Perşembe günü deplasmanda yapacağı maç için çarşamba günü öğleden sonra Ankara'ya gidecek.

Fenerbahçe'nin İstanbul'a dönüşünde taraftarların protestolarına maruz kalan kaleci Volkan'ın geceyi tesislerde geçirdiği ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title