Haberler

Fenerbahçe'de Fortis Türkiye Kupası Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fortis Türkiye Kupası'nda 20 Ocak Cumartesi Günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Karşılaşacak Fenerbahçe, Bu Maçın Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Fortis Türkiye Kupası'nda 20 Ocak Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Samandıra Tesisleri'nde, Teknik Direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana tedavileri süren Kezman, Lugano, Rüştü ve Önder'in yanı sıra bu sabah özel bir çalışma yapan Deivid de katılmazken, Brezilyalı golcünün, salonda ağırlık çalışması yaptığı öğrenildi. Antrenmanda sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamayan Tümer Metin, takımdan ayrı koşu yaparken, Selçuk ve Kerim de Antrenör Önder Özen yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, Teknik Direktör Zico'nun oğlu Bruno Coimbra da Sarı-lacivertli ekibin bu akşamki antrenmanını izledi. Geçen ay Brezilya'da evlendiği ve balayı için İstanbul'a geldiği belirtilen Bruno'nun, müzisyen olduğu ve ülkesinde yöresel şarkılar söylediği ifade edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için kamp yapmayacak olan Fenerbahçe'nin yarın akşamki son çalışması basına açık gerçekleştirilecek.

(KÇ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title