Haberler

Fenerbahçe'de Fk Partızan Mesaisi Başladı

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda Sırbistan'ın Fk Partizan Takımıyla Yapacağı İlk Maçın Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı.

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sırbistan'ın FK Partizan takımıyla yapacağı ilk maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

2. ön eleme turunda MTK Budapeşte'yi 5-0 yendiği rövanş mücadelesinin ardından bu sabah erken saatlerde İstanbul'a dönen sarı-lacivertliler, bu akşam Samandıra'daki kamp merkezinde antrenmana çıktılar.

Teknik direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenmanda, dünkü maçta forma giyen futbolcular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı.

Diğer futbolcular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından önce kontrollü pasa yönelik minyatür kale sonra da dar alanda çift kale maç oynadılar.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanı, Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı Kemer Okulları ile Barcelona Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği altyapı kampında yer alan minik sporcular da izledi.

Yarını izin yaparak geçirecek olan sarı-lacivertliler, FK Partizan maçının hazırlıklarını, 9 Ağustos Cumartesi günü çift antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title