Haberler

Fenerbahçe'de Yardımcı Antrenörlüğe Getirilen Erwin Koeman İmzayı Attı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Phillip Cocu'nun yardımcılığına getirilen Hollandalı başarılı futbol adamı Erwin Koeman resmi sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlüğe getirilen Hollandalı başarılı futbol adamı Erwin Koeman resmi sözleşmeyi imzaladı.

Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Philip Cocu'nun ekibinde görev yapacak olan Koeman, imza sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Koeman, "Fenerbahçe çok güzel bir aile, çok sıcak bir aile ortamı var. Öncelikli görevim hocamız Phillip'e yardımcı olmak, takımımıza yardımcı olmak. En önemli şey takımımızın iyi sonuçlar alması" dedi.

BİR ÇOK TAKIMDA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPTI

Futbolculuk yıllarında Groningen, PSV Eindhoven gibi Hollanda ligi takımlarının ve Hollanda Milli Takımı'nın formasını giymiş olan Koeman, aktif futbol hayatını noktaladıktan sonra PSV Eindhoven, Utrecht, Waalwijk, Southampton ve Everton ile Macaristan Milli Takımında teknik adam olarak görev yaptı. Erwin Koeman, Hollanda Milli Takımı'nın ve Barcelona'nın efsane oyuncusu Ronald Koeman'ın da ağabeyi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

BİZ nasıl bir milletiz anlamadım gitti. lafa geldi mi dünyada bizden milliyetçi, bizden fazla devletine sahip çıkan bir millet yok deriz. ammaaaaaa icraata gelince bütün söylenenler fos. Hollanda, TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI YAPIP BİZDEN TOPLU İĞNE dahi ALMIYOR . Bizim FENERBAHÇE, milyon dolarlara Hollandalı sporcuları alıyor. Bu ne biçim MİLLİYETÇİLİK? YAZIKLAR OLSUN. BU GÜN İTİBARIYLA HOLLANDALILAR GİDENE KADAR FENERLİLİĞİME ASKIYA ALIYORUM. .

7
1
yanıtYanıtla
BİR VATANSEVER AĞABEYİNİZ:

Bakın kardeşlerim!Ben Galatasaraylıyım. Üstteki yazıyı yazan arkadaşı okurken bu ülkenin bir evladı olarak hem gözlerim doldu, hemde geleceğe ait ümidim arttı. Irkçılık yapan, insanımıza köle muamelesi yapan, bakanımıza engel olan onlar. Para kazanmaya gelince, paramızı almaya gelince hepsi bizi ''çok sever''oluyorlar. Bu benzeri olaylar Galatasaray''da da olabilir. Olursa onlara da yazıklar olsun!Şimdi de ABD çıktı. Lütfen gençler Amerikan pizzasını ve kolasını boykot çağrısı yapın. bu şeref meselesi oldu

yanıt2
yanıt2
ADIM DOLAR 6 SOYADIM EURO 7:

dolar 6 euro 7 türkiyeye gelen daha gitmez hayırlı işler

4
1
yanıtYanıtla
sssss:

tamamda olum bu yabancı adamlarla ne alakası var adam Euro bozup turk parası almıyorki :)) yarın öburgun zaten ülkesine gidecek zaten Euro dolar kullanacak :))))

yanıt1
yanıt0
Efedayı:

Şaşkın ördek suya kıçın kıçın dalmaya çalışırmış. . .

1
1
yanıtYanıtla
Dış ülkeden mesaj:

Yanlış yapmış Fener İkizleri karıştırmış Bu Futboldan anlamazki Edwin olacaktı, Erwin değil.

1
0
yanıtYanıtla
Karıştırmayın:

Bu değil kardeşi efsane

1
0
yanıtYanıtla
Taraftar:

Ya birakin bu isleri stoper lazim bu takima acil

0
0
yanıtYanıtla
Yasin öz:

Hollanda futbolu bitik bütün hocaları bize geliyor vergi Yok nasılsa cennet gibi lig asgari ücretten alınan vergiler yeterli galiba

0
0
yanıtYanıtla
çarşı:

amaaaaaaaaaaan tanrım ervim kooeoaman mı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title