Haberler

Fenerbahçe'de Derbi Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 15. Haftasında Kendi Sahasında Galatasaray ile Oynayacağı Derbi Maçın Hazırlıklarını Basına Kapalı Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Samandıra Tesisleri'nde Teknik Direktör Arthur Zico yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu, koordinasyon ve istasyon çalışması yaptı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maç ve taktik çalışmayla sona erdi. Antrenman sonrasında Teknik Direktör Zico yönetiminde bazı oyuncular sahada kalarak özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Sakatlıkları süren Serdar ve Gürhan takımdan ayrı düz koşu yaparken, takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan Deniz, idman bitene kadar antrenör Önder Özen ile bir çalışma gerçekleştirdi. Uzun, kısa pas, top kontrolü çalışan Deniz, antrenman sonrası sahada düz koşu yaptı. Sakatlığı devam eden Tümer'in ise tesislerde tedavi gördüğü bildirildi.

Fenerbahçe, çalışmalarını yarın saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(İY-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title