Haberler

Fenerbahçe'de Bursaspor Mesaisi Başladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 15'inci haftasında cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 15'inci haftasında cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk yarım saati basına açık olan antrenmanda, tedavileri süren Fernandao, Soldado ve Janssen de yer aldı. Soldado ve Janssen ilk bölümde takımla birlikte yer alırken, çalışmanın ikinci bölümünde yıldız oyuncular salonda çalıştı. Koşu çalışması ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top çalışmasıyla devam etti. Antrenman daha sonra basına kapalı devam ederken, taktik çalışmasına geçildi. Antrenmanın bir bölümünde geçen hafta cezalı olması sebebiyle oynayamayan Janssen kulüp doktoru ile bir süre sohbet etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce, 'Polis Candır' projesi kapsamında Üsküdar Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencileri, antrenman öncesinde futbolcularla bir araya geldi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman da, tesislere gelen polislerle bir müddet sohbet etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İdmandan görüntüler

Öğrencilerin idmandanki görüntüleri

Genel detaylar - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Aykut Kocaman Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title