Haberler

Fenerbahçe'de Bucaspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe'de Bucaspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

FENERBAHÇE'DE BUCASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

YOBO, NİJERYA'NIN İRAN'LA YAPACAĞI HAZIRLIK MAÇININ İPTAL EDİLMESİ NEDENİYLE TAKIMLA ÇALIŞMALARA KATILDI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. Haftası'nda 22 Kasım 2010 Pazartesi günü Bucaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman; koşu, ısınma, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla başladı. Hücum ve defans varyasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

Bu arada kaleciler Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran, Alptekin Teytey ve Erten Ersu kaleci antrenörü ile ayrı bir çalışma yaparken çift kale maç sırasında dönüşümlü olarak kalede görev aldılar.

Öte yandan Milli Takımlarda bulunan 10 oyuncu idmanda yer almazken, dün oynanan Beşiktaş A2 maçında görev alan Hasan Erbey, Berk Elitez, Gökay Iravul, Okan Alkan rejenerasyon idmanı yaptı.

Tedavi süreçleri devam eden Emre Belözoğlu ve Özer Hurmacı tesislerde çalışırken, Selçuk Şahin ve Daniel Güiza ise ısınma ve 5'e 2 top çalma çalışma sırasında takımla birlikte çalışırken daha sonra sahada bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde ayrı bir çalışma yaptı.

JOSEPH YOBO DÖNDÜ

Bu arada Nijeryalı oyuncu Joseph Yobo, Nijerya'nın İran'la yapacağı hazırlık maçının iptal edilmesi nedeniyle takımla çalışmalara katıldı.

ANTRENMAN ÖNCESİ BAYRAMLAŞMA

İdman öncesinde futbolcular ve teknik heyet bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından teknik direktör Aykut Kocaman, idmanı izleyen basın mensuplarının yanına giderek bayramlaştı.

Sarı-lacivertliler, Bucaspor maçının hazırlıklarına yarın saat 18.00'de basına açık yapılacak antrenman ile devam edecek.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title