Haberler

Fenerbahçe'de Az Alkmaar Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda 14 Şubat Çarşamba Günü Hollanda'nın Az Alkmaar Takımıyla Kendi Sahasında Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını, Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda 14 Şubat Çarşamba günü Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Samandıra Tesisleri'nde, Teknik Direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Sarı-lacivertli futbolcular, düz koşu ve koordinasyon çalışmasının ardından pas organizasyonlarıyla ilgili bir çalışma yaptı. Antrenman, yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana Almanya'da bulunan Selçuk'un yanısıra sağ bacak arka adalesinde ödem oluşan Aurelio katılmadı. Sakatlıkları bulunan Önder, Lugano, Kerim ve Rüştü ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanı asbaşkanlar Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Ali Koç, Neşet Yalçın, Şekip Mosturoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Ömer Temelli de izlerken, antrenman sonunda çalışmayı izleyen Sarı-lacivertli taraftarlar, futbolculara baklava ikram etti.

Fenerbahçe, AZ Alkmaar maçının hazırlıklarını yarın Samandıra Tesisleri'nde akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik Direktör Zico da antrenman öncesinde tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek.

(EYB-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title