Haberler

Fenerbahçe'de Appiah'ın İlk Etapta Ciddi Bir Durumu Olmadığı İfade Edildi

Fenerbahçe'nin, Bursaspor ile Yaptığı Maçta Sakatlanan Stephen Appiah'ın İlk Etapta Durumunun Çok Ciddi Olmadığı İfade Edildi.

Fenerbahçe'nin, Bursaspor ile yaptığı maçta sakatlanan Stephen Appiah'ın ilk etapta durumunun çok ciddi olmadığı ifade edildi.

Dün akşamki maçta baldırından sakatlanan Ganalı yıldız 24 saat dinlendikten sonra çekilecek Mr sonrası kesin sonuç belli olacak.

Kas sakatlığından dolayı 24 saat beklemek zorunda olan Appiah'ın kendini iyi hissettiği ve ağrısı bulunmadığı ifade edildi.

Sarı lacivertli takımda öte yandan gollü Bursaspor galibiyetinin yanısıra Mateja Kezman'nın performansı teknik direktör Zico'nun yüzünü güldürdü.

Özellikle son dönemde istenen futbolu serileyemeyen Mateja Kezman attığı gol ve yaptığı 2 asistle maçın kazanılmasında büyük rol oynadı. Geldiği günden bugüne en iyi maçını çıkaran Sırp golcünün, Alex De Souza ile gösterdiği uyum da sarı lacivertli takımın teknik heyetini sevindirdi. Dün akşam karayolu ile Bursa'dan İstanbul'a dönen Fenerbahçe Mateja Kezman bu sabah ailesi ile birlikte Belgrad'a gitti.

Öte yandan dünkü karşılaşmada 2 gol atan Alex De Souza da 3 günlük izni değerlendirerek bugün öğle saatlerinde Londra'ya uçtu. Tekni direktör Zico da yine bugün akşam saatlerinde Brezilya'ya gidecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title