Haberler

Fenerbahçe'de Anelka Bilmecesi Sürüyor

- 100. yılda takımın başına Zico`yu getiren Fenerbahçe`de, teknik direktör sorunu ortadan kalkarken, şimdi de Anelka sorunu ön plana çıktı.

Sarı - lacivertli takımdan sürekli ayrılmak istediğini ifade eden Nicolas Anelka, cumartesi günü sakatlığını öne sürerek Fransa`ya gitmişti. Hafta başında İstanbul`da olacağı açıklanan Fransız yıldız henüz Türkiye`ye dönmedi.

Yıldız oyuncuya bir çok İngiliz kulübünün transfer gündeminde yer alırken, Fenerbahçe de bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Anelka`yı, gözden çıkarmış durumda. Sarı lacivertli kulüpte yeni teknik direktör Zico`nun vereceği rapor doğrultusunda, Anelka`nın da durumu netlik kazanacak.

Luis Fabiano`yu Gündemine Aldı

Bu arada, Nobre`nin takımdan gönderilmesinin ardından, Anelka`nın da takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı - laciverli yönetim, golcü arayışlarını sürdüyor. Zico`nun transfer listesine göre haraket edecek olan yönetim, Sevilla`nın Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano`yu gündemine aldı.

Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki günlerde bu oyuncu için girişimlerde bulunacak. Geçtiğimiz sezon Sevilla ile UEFA Kupasını kaldıran Fabiano, hava toplarına hakimiyeti ile biliniyor.

(HABER : Senad OK / GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title