Haberler

Fenerbahçe'de Alex, Kezman, Önder ve Deniz'den Sonra Serkan Sakatlık Geçirdi

İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Fenerbahçe, Bugün Sabah Saatlerinde Kros Çalışması Yaptı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe, bugün sabah saatlerinde kros çalışması yaptı.

Kamp yaptıkları Arcadia Hotel'in karşısındaki ormanda gerçekleştirilen kros çalışmasında, dün 8 kilometre koşan futbolcular, bugün 6 kilometre koştu. Antrenör Santanna, futbolculardan 1000 metreyi 4 dakikanın altında koşmalarını istedi.

Dün akşamki çalışmada sakatlanan Deniz ve Önder, bugün antrenmanda yer alırken, Alex otelde tedavi oldu. Tedavisi süren Selçuk ise otelde havuzda çalıştı.

Antrenmanda henüz kampa katılmayan Appiah ve Mehmet Yogatlı yer almadı.

Fenerbahçe'de kampın 3. gününde, Alex, Kezman, Önder ve Deniz'den sonra bu sabah da Serkan sakatlık geçirdi. Kros çalışmasının hemen başında sağ ayağında ağrı olan Serkan, çalışmayı yarıda bıraktı. Serkan'ın durumunun çok ciddi olmadığı, tedbir amaçlı olarak çalışmayı bıraktığı bildirildi.

Bu arada, antrenmanı izleyen taraftarlar, çalışmadan sonra futbolcularla fotoğraf çektirdi. Mehmet Aurelio, kendisiyle fotoğraf çektiren 75 yaşındaki yaşlı bir teyzenin elini öptü.

Öte yandan dünkü kros çalışmasında sakatlanan Kezman'ın bugün MR'ı çekildi. Sırp futbolcunun, sol ayak tabanında tendonda hafif bir ödem oluştuğu kaydedildi. Kezman'ın 2 gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

Fenerbahçe, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title