Haberler

Fenerbahçe'de 100. Yıl Etkinlikleri Sürüyor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Antakya'da 135 Engelli Vatandaşa, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Tarafından Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Antakya'da 135 engelli vatandaşa, Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Antakya Belediye Parkı Sakatlar Derneği önünde gerçekleştirilen sandalye dağıtım törenine Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Yenigün'ün yanı sıra Hatay Valisi Ahmet Kayhan, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Vali Yardımcısı Aydın Akkor, spor yazarı Selçuk Yula ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı. Sarı-lacivertli taraftarlar tören alanına getirilen Fenerbahçe'nin 2006-2007 futbol sezonu şampiyonluk kupası ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törende bir konuşma yapan Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, "'Yüzde 100 tekerlekli sandalye, yüzde 100 sorumluluk' sloganıyla özürlülerimizi topluma kazandırmak, onlara daha geniş hareket olanağı sağlamak ve toplumuzun en önemli özelliklerinden biri olan yardımlaşma duygusunu harekete geçirmek istedik" dedi.

Daha sonra söz alan Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu da, belediye olarak engellilerin topluma kazandırılması yönünde çalışmalar yaptıklarının altını çizerek, bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarının desteğinin de önemli olduğuna vurgu yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün ise, Fenerbahçe İlköğretim Okulu'nun ardından 135 engelliye tekerlekli sandalye bağışında bulunan Hatay Fenerbahçeliler Derneği yönetimine teşekkür ederek, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bir sosyal kurum olduğunu, halkla bütünleştiğini ve her adımda bunu daha ileriye götürdüğünü hep tekrarlıyoruz. Bunun en iyi örneğini Hatay Fenerbahçeliler Derneğimiz gösterdi. Ben bu kampanyalara destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Fenerbahçeli olsun

ya da olmasın topluma yapılan her türlü hizmet kutsaldır. Ancak bizim farkımız, bu kutsal hizmete öncülük etmemizdir" diye konuştu.

Törende son olarak söz alan Hatay Valisi Ahmet Kayhan, "Fenerbahçe bu yıl 17. şampiyonluğuna ulaştı. Şampiyonluk kutlamaları kapsamında Hatay'da böyle bir etkinlik gerçekleştirmeleri il valisi olarak beni duygulandırdı. Geçen yıl hep birlikte Fenerbahçe İlköğretim Okulu'nu açtık. Bugün de burada ihtiyaç sahibi özürlü vatandaşlarımıza tekerlekli sandalyeleri veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Hatay Valisi Ahmet Kayhan, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Yenigün ve Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini teslim etti. Fenerbahçeli yöneticiler, gerçekleştirilen törenin ardından Hatay Fenerbahçe Spor Okulu'nu ziyaret etti.

(OK-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title