Haberler

Fenerbahçe, Carlos Kameni'yi Kadroda Tutacak

Güncelleme:

Kaptan Volkan Demirel'le nikah tazeleyen Fenerbahçe, Kameni'yi de kadroda tutacak. Sarı-lacivertliler, Berke'nin gelişiyle yabancı hakkını başka bir mevkide kullanacak.

Fenerbahçe, 1 numara transferini noktaladı. Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'le nikah tazeleyen sarı-lacivertliler, ayrılması gündemde olan Carlos Kameni'yle de 'yola devam' kararı aldı. Kanarya'nın son bombası ise Türk futboluna birbirinden yetenekli isimler kazandıran Altınordu'nun kalecisi Berke Özer oldu.

18 yaşındaki Berke'nin takım arkadaşı, 1997 doğumlu Barış Alıcı da renklere bağlandı. Resmi açıklamada, "Berke Özer ve Barış Alıcı yeni sezondan itibaren çubuklu formamızın başarısı için ter dökecek. Berke ve Barış'a, F.Bahçe ailesine hoş geldiniz diyor, nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz." denildi.

YABANCI KONTENJANI BAŞKA MEVKİİDE KULLANILACAK

Kaledeki Berke operasyonu, takviye politikasının değişmesine yol açacak. David Ospina ile ciddi ilgilenen F.Bahçe, Berke'de karar kılınca yabancı kontenjanını ihtiyaç duyulan başka bir mevkide kullanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Iziiiiii Dortmund:

Allah belani versin Aziz Yildirim, Ali Koc ne yapsin hepsinin anlasmasi var daha!

7
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Takım içindeki iİSPİYONCU ÇIBAN BAŞI VOLKAN EMRE GİTİYORSA VOLKANDA GİTMELİ

2
3
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Bu Ali koc denilen Adam nerden bulastinya fenerbahceye insanlarin akliyla dalgami gecmeye geldin biliyorsunki sukru Sarac oglu stadinda kotu sonuslar alinmaya baslayinca baskanlik koltugunda milyonlarca fenerbahceli hic birinizi oturtmaz Ali koc fenerbahce camiyasini yonetmek koc holdingi yonetmeye benzemez baskanligi kazandigin zaman balkon konusmandaki verdiyin sozleri hic bir fenerbahceli unutmaz

1
0
yanıtYanıtla
kapak:

ne oluyor yahu, ne bu şiddet bu celal. Türk futbolu batma noktasında , dur bakalım , bir şans verelim , adamın arkasında duralım.

yanıt0
yanıt0
TEK BÜYÜK FENER:

AZİZ YILDIRIM''IN NASIL BİR FB BIRAKTIĞI YAVAŞ YAVAŞ ORTAYA ÇIKIYOR, EKONOMİK YÖNDEN TRANSFER YÖNÜNDEN, TAKIM İÇİ DENGE YÖNÜNDEN, ALİ KOÇ BAŞKANIN DAHA ÇOK İŞİ VAR BU TAKIMDA, ALLAH YARDIMCISI OLSUN.

0
0
yanıtYanıtla
Fbf:

Allah belanızı versin ne diyeyim

0
0
yanıtYanıtla
Broker03:

Sayin Ankaragücü taraftari genelde yorumlara baktim lakin Afyon hakkinda uzak surasi varken neden Afyon diyorsunuz hak veriyorum 2.5 saatlik yol.Ancak bu taraftar bu sehir Ankaragucu klubunu sever.Buradaki stadimizda maclara ciktiginizda farkedeceksinizdir.Bende bir Afyonlu olarak ve 60 li yillarda rahmetli amcamin oynadigi klube destegimi saglayacagim.Umarim bu sezon hakkettigi yerlere gelecektir Ankaragücü...Saygilarimla...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title