Haberler

Fenerbahçe, Bursaspor Karşısında 3 Puan Hedefliyor

UEFA Kupası'nda Gruplara Kalarak Moral Yükselten Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Yarın Sahasında Bursaspor'u Konuk Edeceği Karşılaşmada da Galibiyeti Hedefliyor.

UEFA Kupası`nda gruplara kalarak moral yükselten Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig`de yarın sahasında Bursaspor`u konuk edeceği karşılaşmada da galibiyeti hedefliyor.

Ligin 6. haftasında Sivasspor karşısında aldığı beraberlik ve kaybettiği liderligin ardından ligde ve UEFA Kupası`nda çıktığı üst üste 2 maçı da kazanan sarı-lacivertli ekip, Bursaspor karşısında kazanarak seriyi 3 maça çıkarmak istiyor.

Teknik direktör Zico`nun, Randers karşısında aldığı galibiyetle bir üst tura çıkan kadroda, yarınki maç için bir değişiklik yapmaması bekleniyor.Hazırlıklarını bu akşam basına kapalı antrenmanla tamamlayacak.

Fenerbahçe`nin, Bursaspor karşısında sahaya çıkması beklenen 11`i şöyle: Rüştü, Kerim, Lugano, Edu, Ümit, Appiah, Aurelio, Alex, Tuncay, Kezman, Deivid Souza

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title