Haberler

Fenerbahçe, Burak Yılmaz ile Sözleşme İmzaladı

Fenerbahçe'nin Manisaspor'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Burak Yılmaz, sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düzenlenen imza törenine 7 numaralı formayı giyerek katılan Burak, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Burak imza töreninin ardından sahada basın mensuplarına poz verdi.

İmza törenine Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu ve Genel Sekreter Vedat Olcay da katıldı.

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi, bu akşam takımıyla ilk antrenmanına çıkacak.

İmza töreninin ardından soruları yanıtlayan Burak, daha önceki futbol yaşamında sıkça saha dışı yaşamının gündeme geldiği hatırlatılarak yöneltilen, ''İki farklı dönemdeki Burak arasında fark var mı?'' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

''İnsanlar biri bin yaptığı için her şey çok abartılıyordu. Tabii ki benim de hatalarım vardı. Ama artık kendimi çok iyi biliyorum. Manisaspor'a gittikten sonra hem futbol hem sosyal olarak kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Farklı bir Burak olarak farklı bir şekilde bundan sonra kendimi göstereceğimi düşünüyorum.''

Fenerbahçe'nin diğer takımlara göre daha zor olduğu ifade edilerek yöneltilen soruya da Burak, ''Bu savaşın içinde sonuna kadar tabii ki de varım'' yanıtını verdi.

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title