Haberler

Fenerbahçe - Brose Bamberg Maçının Ardından

HAKAN TARHAN - İSTANBUL / DHA

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Brose Bamberg galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalarda sadece bazı anlarda iyi oynadıklarını ve zaman içerisinde daha da iyi olacaklarını ifade etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Şu anda seviye olarak hem Türkiye Ligi hem de Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hazır değiliz. Sadece bazı anlarda iyi basketbol oynadık. Daha tecrübeli olan bazı oyuncularımızda çok ilginç kararlar aldılar. Bu gece tek iyi olan şey maçı kazanmış olmamız. Çalışmamız gereken çok şey var. Maçı kaybetmek önemli değil, önemli olan neden kaybettiğinizi anlamak. Problem de Bogdan'ın fark ettiği gibi kötü oynadıklarını fark etmiş olmaları. Ama neden kötü oynadıklarını anlamaları lazım. Antrenmanda çok farklı bir tablo vardı. Umarım zaman içerisinde daha da iyi olacak. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımıza müthiş destekleri için teşekkür ediyorum. Her zaman bizimle olsunlar, destekleri bizim için çok önemli Bugün kullanmadığım bazı oyuncular vardı, özellikle bu seneki takvimde hepsi hazır olmalı" dedi.

BROSE BAMBERG CEPHESİ

Brose Bamberg Başantrenörü Andrea Trinchieri ise, şunları söyledi;

"Böyle güçlü bir rakibe karşı mücadele vermek gerçekten çok zor. Kazanma adına elimize şans geçmesine rağmen, değerlendiremedik. İyi oynamadık ama kötü de değildik. Fenerbahçe'ye büyük saygımız var. Çok iyi oyunculara, çok iyi bir hocaya ve salona sahipler. Her şey mükemmel. THY Avrupa Ligi uzun bir maraton ve daha yolun başındayız. Hatalarımızdan dersler çıkarıp yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title