Haberler

Fenerbahçe, Brezilyalı Oyuncu Messias'ın Peşine Düştü

Güncelleme:

Stoper bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, America-MG forması giyen Messias'ı gündemine aldı.

Yaz transfer döneminde stoper mevkiini Diego Reyes'le güçlendiren Fenerbahçe'nin aynı bölge için gündemine sürpriz bir ismi aldığı ortaya çıktı. Brezilya basınında çıkan haberlere göre Sarı Lacivertliler, 23 yaşındaki Brezilyalı stoper Messias'ı transfer etmek için harekete geçti.

DEVRE ARASINDA FENERBAHÇE'YE KATILABİLİR

"O Tempo" adlı haber portalının okuyucularıyla paylaştığı haberde Fenerhaçe'nin America-MG forması giyen defans oyuncusunu devre arasında kadrosuna katabileceği belirtildi. Messias'ın menajerliğini yapan eski futbolcu ve antrenör David de siteye verdiği demeçte Fenerbahçe'nin oyuncusuna olan ilgisini doğruladı.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Kulübüyle Aralık 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Messias'ı izlemek için Fenerbahçeli gözlemcilerin birkaç gün içinde Belo Horizonte'ye gideceği öğrenildi. Sarı-lacivertliler'e transfer olup olmayacağı sorulan genç stoper ise konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Bu konuda henüz hiçbir şey bilmediğimi itiraf etmeliyim. Eğer bir gelişme olursa menajerim kulüp yönetimiyle oturup konuşur."

Fenerbahçe, Brezilyalı Oyuncu Messias'ın Peşine Düştü

Fenerbahçe'nin henüz resmi bir teklifte bulunmadığı Brezilyalının güncel piyasa değeri ise 800 bin euro olarak gösteriliyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Kıranta:

Sağ bek sol bek.. ve... sağ açık sol açık lazım..kanatlardan yardırıp gidecek adam lazım bize.Karşısına rakip çıktığı zaman tırsıp geri pas veren sağına soluna bakan adam değil..Aransa vallahide bulunur böyle gençler var aslında keşfedilmeyi bekleyen...

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazınAdınızı Yazın:

Brezilyalılar esnektir. kanat orta saha yada sarkan 9-10 numara orta saha forveti daha mantıklı. yada 19-20 yaş civarı monte edilir takıma. bu iş böyle olur. kaset ile olmaz o işler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title