Haberler

Fenerbahçe, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Perşembe Günü Kendi Sahasında Beşiktaş ile Oynayacağı Fortis Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçının Hazırlıklarını Bugün Yaptığı Tek Antrenmanla Sürdürdü.

Fenerbahçe, perşembe günü kendi sahasında Beşiktaş ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Arthur Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Sarı-lacivertliler, düz koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmanda, önce takımdan ayrı çalışan Ganalı futbolcu Appiah, daha sonra çift kale maçta yedek takımda oynadı.

Yaklaşık bir saat 40 dakika süren antrenmanı kulüp başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Nihat Özdemir, asbaşkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri Ali Yıldırım ve Tuncay Uzun da bir süre izledi.

Sarı-lacivertliler, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayıp, tesislerde kampa girecek.

(EYB-EYB-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title