Haberler

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinde Olaylar Çıktı, Ekşi Sözlük Çöktü

Güncelleme:

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde çıkan olaylar sonrası yapılan yorumlardaki yoğunluk nedeniyle sosyal paylaşım platformu Ekşi Sözlük çöktü.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde olaylar çıktı, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş başından yaralandı, maç tatil edildi.

EKŞİSÖZLÜK ÇÖKTÜ

Yaşanan olaylar sonrası yapılan yorumların yoğunluğu nedeniyle sosyal paylaşım platformu ekşi sözlük saat 22.00 sıralarında çöktü.

SORUN YARIM SAAT DEVAM ETTİ

Yaklaşık yarım saat devam eden erişim problemi saat 22.30 sıralarında giderildi ve Ekşi Sözlük'e erişim sağlanmaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

ismail66:

bence mac kaldigi yerden devem etmeli benim düsüncem bir besiktasli olarak

16
30
yanıtYanıtla
kenan kurt:

Kaçan taş

8
20
yanıtYanıtla
Kartal:

Fenev çirkef oldugu için sevilmez.

6
3
yanıtYanıtla
yargıç:

şikebahçe ve taraftarı türkiyenin en çirkef kişilerini içlerinde barındıran kulüptür yunan ligine gitsin bunlar her halt bunlarda ya bıktık soguduk ya

6
1
yanıtYanıtla
Ardesenli cuneyt:

Futbol oynamayi bilmiyenler camura yattigini anlariz da sirti donuk yasli bi adama saldirmak delikanliliga sigarmi

3
1
yanıtYanıtla
Mütevazı:

Ula hani kablo hani saat

4
0
yanıtYanıtla
onder yesıl fb:

bjk anladıkı macı alamıycak turıbuneyle hakeme oynadılar valbuena medele karnıyla dokunuyor medel kendını oyle bı sekıl atıyo yere talıska yıne yuzune gelmeyen dırsegı gelmıs gıbı yapıp yere atıyo hele o oglan kalecı tolga ıle oglan pektemek bu olayların tek sorumlusu bu ıkı oglandır tabı federasyon besıktastan bısey beklıyemesınız sogutular abı futboldan cekın artık bıs ellerınızı ve kotu oyunlarınızı fenerin ostunden

1
1
yanıtYanıtla
Alican mülayim:

Tabi tabi adam gibi oynadığınızda sonucu gördük 3/1 sonra çirkefliğe geldiniz 2-2 o sonucuda gördük yazık siZe be siZ bu ülkenin yüz karası camiasısınız bu ligde olmanız bile hata

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title