Haberler

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında istenmeyen olaylar yaşandı.

Ülker Stadı'ndaki maç 0-0 devam ederken, 57. dakikada Beşiktaş yedek kulübesiyle Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Beşiktaşlı Tolga Zengin'le taraftarlar arasında çıkan hararetli tartışma sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına bir cisim isabet etti.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi

KORİDORDA BÜYÜK KARGAŞA YAŞANADI

Bunun üzerine saha daha da karıştı. Şenol Güneş ve Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasına gitti. Bunun üzerine hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları da soyunma odasına hareket etti.

Fenerbahçeli futbolcular sahada hakemin vereceği kararı beklerken, diğer yandan soyunma odası koridorlarında da büyük kargaşa yaşandı.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi

Olaylardan yaklaşık yarım saat sonra maçın hakemler tarafından tatil edildiği açıklandı.

Fenerbahçeli futbolcular da maçın tatil edildiğini öğrenince soyunma odasına gitti.

Maç hakkındaki nihai kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

YABANCI MADDELER İLK YARIYI DA DURDURDU

Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçeli taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle de maç yaklaşık 5 dakika durdu.

İlk yarının son bölümünde Beşiktaşlı Ricardo Quaresma korner atışı kullanırken sahaya yabancı maddeler atıldı.

Bunun üzerine hakem Mete Kalkavan önce dördüncü hakemin yanına geldi. Yabancı maddelerin atılmaya devam etmesiyle orta sahaya gelen Kalkavan, yardımcılarını da yanına çağırdı.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi

Yabancı maddelerin atıldığı tribüne giden Fenerbahçeli futbolcular, taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Hakem Kalkavan, yaklaşık 5 dakika sonra müsabakayı yeniden başlattı.

Şenol Güneş'in kafasına isabet eden yabancı maddenin hemen öncesinde de Querasma, atılan yabancı cisimler nedeniyle köşe vuruşunu kullanamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (117)

Bu ne:

Buz torbası tutarken kan man yoktu. Ne ara yarıldı bu kafa? Bu bir operasyondur

21
21
yanıtYanıtla
ismail66:

onunkisi yarilmis sizinkisi catlak aradaki fark ne?

yanıt7
yanıt5
comolokko:

ligin en cirkef takimi bu fb

23
19
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Adamın kafasına dikiş atılmış, golü sayılmamış, burada vıdı vıdı yapıyorsunuz ayıptır ayıp

24
17
yanıtYanıtla
ADAM:

Beyinden problemli taraftarlarımız olduğu sürece bu gibi şeylerin olması çok normal.

34
5
yanıtYanıtla
tinerci:

sendemi beşiktaşlısın

yanıt0
yanıt6
ADAM:

Hayır, takım tutmuyorum. Futbolla da ilgilenmem, benim için zaman kaybı. Hayatta futboldan daha da önemli şeyler var.

yanıt3
yanıt0
Ramazan can:

Şenol beyefendi yine şovunu yaptı helal olsun

13
24
yanıtYanıtla
Bjk seven:

BJK son taktigi yapti Senol bey ne artist adam. Fener kesin kazanirdi 10 a karsi 11

13
19
yanıtYanıtla
sinan:

izledik fener kesin kazanırdı kaleye gitsin önce fenerde sonra kazanır.

yanıt1
yanıt1
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title