Haberler

Fenerbahçe Beşiktaş Deplasmanında Kazanamıyor

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'de Beşiktaş'tan aldığı 5 mağlubiyet de deplasman maçlarında geldi.

Fenerbahçe'nin, Süper Lig'de Beşiktaş'tan aldığı 5 mağlubiyet de deplasman maçlarında geldi. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Fenerbahçe, ligde Beşiktaş ile oynadığı son 29 maçın sadece 5'inde mağlup olurken, 15 galibiyet, 9 da beraberlik elde etti. Ancak bu 5 yenilginin tamamı da deplasman maçlarında geldi. Süper Lig'de çıktığı son 8 deplasman maçında 4 galibiyet, 4 beraberlik alarak galip gelemeyen Fenerbahçe, 2002-2003 sezonundan (10 maç) bu yana en uzun serisini yaşıyor. Sarı-lacivertli ekip, pazartesi günü alacağı galibiyetle hem bu seriye son vermek hem de Süper Lig'de üst sıralara tırmanmak istiyor.

SON 7 MAÇTA 13 KIRMIZI KART Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son 7 resmi maçta toplam 13 kırmızı kart çıktı. Bu müsabakalarda kart çıkmayan tek karşılaşma, geçen sezon Vodafone Park'ta Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı mücadele oldu.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA GOL ATAMIYOR Fenerbahçe, bu sezon ligde gol yollarında sıkıntı çekiyor. Süper Lig'in deplasmanda en az gol atan takımı olan Fenerbahçe'nin (5 gol), lig tarihinde dış sahada Ankaragücü'nün (83 gol) ardından filelerini en fazla havalandırdığı takım 67 golle Beşiktaş oldu. Kanarya'nın bu sezon deplasmanda attığı 5 lig golü Eljif Elmas, Valbuena, Jailson, Frey, Soldado'dan gelirken, birden fazla gole katkı yapan tek Fenerbahçeli isim 1 gol, 1 asistle Mathieu Valbuena oldu.

GÜNEŞ, YANAL'A KARŞI ÜSTÜN Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'a karşı galibiyetlerde üstün durumda. Şenol Güneş ve Ersun Yanal'ın Süper Lig'de karşılaştığı 7 maçta Güneş'in 3-2'lik üstünlüğü bulunuyor. Bu 7 karşılaşmada iki teknik direktörün takımları toplam 29 gol kaydetti.

PAZARTESİ FENERBAHÇE'YE YARIYOR Süper Lig'de Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, pazartesi günü oynanan derbileri kaybetmiyor. Pazartesi günleri oynadığı son 6 lig derbisinde 4 galibiyet, 2 beraberlik alan ve sadece 1 gol yiyen Fenerbahçe, en son 23 Ağustos 2010'da Trabzonspor'a 3-2 yenilmişti.

DÜDÜK BÜLENT YILDIRIM'DA Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 25 Şubat Pazartesi günü oynanacak derbiyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Asım Yusuf Öz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title