Haberler

    Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes Avrupa Basketbol Ligi Dörtlü Final'inde Birbirine Rakip Oldu

    Avrupa basketbolunun şampiyonlar ligi olan Turkish Airlines Avrupa Basketbol Ligi’nde Dörtlü Final’e (Euroleague Final Four) kalan takımlar belli oldu. İki Türk temsilcisi Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes Dörtlü Final’de birbirinin rakibi oldu. Kazanan taraf final oynayacak.

    Türk basketbolu altın sezonlarından birini yaşıyor. Avrupa basketbolunun şampiyonlar ligi olan Turkish Airlines Avrupa Basketbol Ligi'nde Dörtlü Final'e (Euroleague Final Four) kalan takımlar belli oldu. İki Türk temsilcisi Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes Dörtlü Final'de birbirinin rakibi oldu. Kazanan taraf final oynayacak.

    Avrupa Basketbol Ligi'nde Dörtlü Final'e kalan son takım Anadolu Efes oldu. İspanyol temsilcisi Barcelona'ya karşı zor geçen bir seride 3-2 üstünlük sağlayan Anadolu Efes 18 yıl sonra Dörtlü Final'e kaldı. Türk takımı Çarşamba akşamı Barcelona'yı 80-71 mağlup etti.

    Kaynak: Euronews.com / Spor

    Anadolu Efes Fenerbahçe basketbol Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title