Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jailson'a Ceza Vereceklerini Açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı karttan sonra 8 maç ceza alan Jailson'a ağır bir ceza vereceklerini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jailson'a ağır bir ceza vereceklerini söyledi. Koç, "Derbi maçından beri bir kişiyi federasyondan yönetim kurulu üyesi olsun, çalışanı olsun, aramadık. Derbi sonrası konuşmadık, 1 gün bekledik ve hakkımızı savunmak için video görüntüleri ile açıklama yaptık. Alanya maçından sonra soru geldiği için başkan yardımcımız gelen soruya bir açıklama yaptı." dedi.

"TAHKİM'DEN SONRA CEZAYI VERECEĞİZ"

Bizim tutumumuzda saygıda kusur etmemeye çalıştık. Hatası çok olan konuşur ve çok konuşan da çok hata yapar. Bir yaptığımız tek açıklamada gol atan oyuncumuzu en iyi şekilde cezalandıracağımızı söyledik ve Tahkim'den çıkacak cezadan sonra da cezayı vereceğiz. Savunmamız bittikten sonra cezalarımızı görebilirsiniz. Beklenti var. Şiddete, kavgaya alışılmış." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Koç Jailson Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

haylaz:

yorumlara bakıyorum herkes yükleniyor vicdanı olan doğruyu yazsın fener şike yaptı diyorsunuz kimle yaptı sonuç ne oldu temiz denen gs 8-0 la şampiyon oldumu oldu neden gündeme gelmez eger 10-0 lazım olsa 10 atacaktı trabzon fenerle uğraşacagına işine baksa daha güzel olur çünkü 2011 den bu güne başarısı kalmadı her takıma haksızlık yapılıyor ortalıgı germeye kimsenin hakkı yok

7
12
yanıtYanıtla
...:

Gs o maçı 1-0 da yense şampiyon oluyordu. . Çocuksun galiba yaşın tutmuyo bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma o halde!!!Gs son maça bjk den 2 avaraj fazla olarak çıktı yani bu ne demek avaraja ihtiyacı olan bjk idi!!!Bjk-Gençlerbirliği maçı 3-1 bitti hala anlamadıysan biraz daha açayım. . . 1-0 bitse bile gs şampiyondu. . Şunu bi kafanıza sokun artık ya!!!!!!!

yanıt13
yanıt3
Gerçekleri Tarih yazar Tarihide GS:

Gs nin Ankaragücüne 8 attığı1992-1993 senesi müsabaka sonuçlarına açın bakın. Bjk Ankaragücünü 6-0 ve 4-0 yenerek iki maçta toplam 10 gol atmış. Ayrıca Ankaragücü ligi 8. sırada bitirmesine rağmen ligde en çok gol yiyen ikinci takım olmuş. Yani averaj takımı olmuş ligi 13. sırada bitiren Karşıyakaya bile evinde 0-5 yenilmiş. Netice olarak Gs az bile atmış.

yanıt4
yanıt1
ŞAPKACI:

. . . . . RUMUZLU ARKADAŞ. ADAMLARDA KAFAMI VARDA ŞUNU KAFANIZA SOKUN DİYORSUN.

yanıt2
yanıt2
ŞAPKACI:

TÜM FENERLİLER DANGALAK DEĞİLDİR. . . . ANCAK TÜM DANGALAKLAR FENERİ TUTARLAR. AŞAĞIDAKİ YORUMLARI OKUYAN VE OKUDUĞUNU ANLAYAN HERKES BİLİR BUNU. BEN ZEKİYİM VE FENERLİ DEĞİLİM. ARİSTOKRATIM VE GALATASARAYLIYIM. KISKANÇLIĞIM YOKTUR ÇÜNKÜ ZATEN KISKANILIRIM. KİMSENİN AKLINA İHTİYAÇ DUYMAM ZİRA HERKESE VERECEK KADAR AKLIM VARDIR. TARİH OKURUM, ARAŞTIRI ÖYLE YAZARIM. TUTTUĞUM TAKIMDAKİ YANLIŞLARI BİLE BİLE SAVUNMAM BİLAKİS EN BÜYÜK ELEŞTİRİCİSİ BEN OLURUM Kİ FENERLİLER BÖYLE DEĞİLLERDİR. . .

12
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BOLD- VARMISIN TEST''E VARMISIN İDDİAYA. HEM NERDEN ANLADIN? FENERLİ OLMAMAM BANA ALLAHIN BİR LÜTFUDUR.

yanıt2
yanıt1
ŞAPKACI:

BOLDCUM SEN BANA HAKARET EDİYORSUN BEN İLK YORUMDA KİME HAKARET ETMİŞİM. DEMİŞSEMDE ÖYLESİNİZDİR Kİ DEMİŞİMDİR.

yanıt1
yanıt1
Enes:

TORBACIN KİM KARDEŞ

yanıt2
yanıt1
champion 1903:

Belhandaya neden ceza verilmiyor. Yiyin birbirinizi kedigillerden kedicikle, minik kanarya. İkinizinde şike, şaibe konusunda farkınız yok. Sizden ancak Karaköye peçeteci olur. İşinize gelmedimi federasyonu eleştirirsiniz. Tarihinize bakın şampiyonluklarınızın yarısı şaibeli. Yok himmet, yok şaibe, şike. Şimdide salatasaraylılar federasyona sallıyor. Belhandaya ceza vermeyen fedeasyonumu? Kaybolun hadi ağlayıp durmayın ostrendsunds ve vardar mağdurları sizi.

5
7
yanıtYanıtla
8taş:

küçük enişte konuştu, kkonuş enişte

yanıt4
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title